"NOVOSTI" SAZNAJU: Gaga Antonijević dva i po sata svedočio o napadu Bjelogrlića tokom Filmskih susreta u Nišu

J. Ć.

06. 09. 2021. u 17:12

REŽISER Predrag Gaga Antonijević (62), koga je 23. avgusta u niškom hotelu "Ambasador" oko 4 časa posle ponoći napao glumac Dragan Bjelogrlić (57), dao je danas iskaz u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu o ovom incidentu.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Гага Антонијевић два и по сата сведочио о нападу Бјелогрлића током Филмских сусрета у Нишу

Foto: V. Danilov

Očekuje se da u narednom period budu saslušana još pet svedoka, koji su bili očevici događaja, saznaju “Novosti”.

Antonijević je u ponedaljak oko podneva u pratnji advokata došao u niško tužilaštvo gde je skoro dva i po sata davao iskaz o okonostima koje su prethodile pre i posle napada Bjelogrlića na njega. Malo pre 15 sati Antonijević je izašao zgrade Suda u Nišu, ali nije želeo da govori o detaljima koje je izneo zameniku Osnovnog Javnog Tužilaštva u Nišu, niti da odgovara na pitanja novinara.

Njegov advokat, kratko je novinarima odgovorio da je Antonijević “govorio samo istinu, samo istinu".

Iz Osnovnog Javnog Tužilaštva u Nišu potvrdili su za “Novosti” da je Antonijević detaljno ispitan i dodali da se ispituju sve okolnosti koje bi mogle da rasvetle ovaj događaj koji je svakako obeležio niške Filmske susrete u avgustu.

Podsećanja radi, nakon napada na Antonijevića Bjelogrliću je bilo određeno zadržavanje do 48 časova zbog sumnje da je počinio nasilničko ponašanje, a sutradan je iz KP zavoda u Nišu gde je prenoćio, priveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.

Nakon saslušanja na kojem je, kako je saopšteno, priznao da je nasrnuo na režisera i izrazio kajanje zbog toga, OJT je ukinulo meru zadržavanja i Bjelogrlić je pušten da se brani sa slobode, uz napomenu da se pretkrivični postupak protiv njega nastavlja.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)