NAVIJAČ RADA KOJI SE SLIKAO SA VULINOM DAO IZJAVU U POLICIJI: Kovač na lični zahtev došao u MUP, objasnio kako je nastala fotografija

E. H.

23. 08. 2021. u 16:23

NAVIJAČ "Rada" Vladimir Kovačević Kovač, koji se fotografisao na koncertu "Riblje čorbe" sa ministrom Aleksandrom Vulinom, juče popodne na lični zahtev dao je izjavu u nadležnoj policijskoj stanici.

НАВИЈАЧ РАДА КОЈИ СЕ СЛИКАО СА ВУЛИНОМ ДАО ИЗЈАВУ У ПОЛИЦИЈИ: Ковач на лични захтев дошао у МУП, објаснио како је настала фотографија

MUP

Pomenutu fotografiju iskoristili su pojedini mediji da povežu ministra Vulina sa kriminalom. Ipak, sam Kovačević je to demantovao i u policiji izjavio da ministra Vulina ne poznaje i da ga je prvi put video upravo na pomenutom koncertu, kada se i fotografisao sa njim.

Kako saznajemo, on je precizirao da je u jednom trenutku tokom koncerta primetio da pored njega prolazi ministar Vulin i da ga je, kao javnu ličnost, zamolio da se slikaju, na šta je ministar pristao. Fotografiju je, inače, napravila drugarica Vladimira Kovačevića, koja je sa njim bila na koncertu.

Ono što je interesantno je činjenica da Kovačević živi u istoj zgradi u kojoj stanuje i bivša državna sekretarka MUP Srbije Dijana Hrkalović,na Voždovcu, sa kojom je u bliskim odnosima.

Zanimljivo je i to da je Kovačević državljanin Crne Gore koji je 2018. godine podneo zahtev za državljanstvo Srbije, kada je Hrkalović bila državna sekretarka MUP i koja je, prema našim saznanjima i urgirala za Kovačevića, ali je u međuvremenu smenjena. U februaru ove godine, dakle kada je na čelu MUP Aleksandar Vulin, odbijen je zahtev Kovačevića za prijem u državljanstvo Srbije. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)