RAZBIJENA BANDA SA BALKANA U BEČU! Velika akcija austrijske policije, zaplenjena ogromna količina narkotika, oružje i novac

Tanjug

19. 08. 2021. u 16:37

AUSTRIJSKA policija uhapsila je 21 člana narko bande sa Balkana, koja je prodajom narkotika u Beču ostvarila prihode od više miliona evra.

РАЗБИЈЕНА БАНДА СА БАЛКАНА У БЕЧУ! Велика акција аустријске полиције, заплењена огромна количина наркотика, оружје и новац

Foto: Photo/Ronald Zak/Depositphotos/Ilustracija

Nakon intenzivne istrage jedinica za borbu protiv uličnog kriminala (EGS) uspela je da zada novi udarac međunarodnom lancu trgovine narkotika.

Za samo par dana, kako se navodi u današnjem saopštenju, policija je u okviru četiri akcije uhapsila 21 osumnjičeno lice i tom prilikom zaplenila oko 29 kilograma kokaina, 9,5 kilograma heroina, oko dva kilograma marihuane, i oko 36,5 kilograma sredstva za proizvodnju narkotika.

Uhapšeni su uz to posedovali više pištolja, kao i falsifikovana dokumenta i 360.000 evra u gotovini

Samo dvojica od 21 uhapšenog bilo je prijavljeno u Austriji. Uhapšeni su pretežno iz Srbije, Hrvatske i Crne Gore.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!