ZBOG NAPADA NA SRBINA KOD GNJILANA: Kosovska policija privela jednu osobu

Tanjug

18. 08. 2021. u 21:29

KOSOVSKA policija uhapsila je jednu osobu osumnjičenu da je umešana u napad koji se dogodio 9. avgusta, kada je prebijen Nikola Perić iz Zebinca kod Novog Brda.

ЗБОГ НАПАДА НА СРБИНА КОД ГЊИЛАНА: Косовска полиција привела једну особу

Ilustracija policija Foto I. Radulović

Uhapšenom je određena mera zadržavanja u pritvoru 48 časova, saopštila je kosovska policija.

U saopštenju se navodi da je tokom policijske istrage utvrđeno da su tri osobe učestvovale u napadu i da postoji sumnja da je pre napada na Perića došlo do spora žrtve i osumnjičenih u kafani u selu Straža kod Gnjilana.

-Policija je uspela da prikupi informacije o automobilu koji su koristili osumnjičeni. Identifikovali su registarske oznake i pronašli vlasnika koji je posle razgovora u policijskoj stanici priznao da je umešan slučaj i rekao je da ne poznaje ostale osobe umešane u ovaj događaj, navodi se u saopštenju kosovske policije, preneo je Kosovo onlajn.

Policija nastavlja istragu o ovom slučaju.

rs.sputniknews.com

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)