DRAMA U PARKU U ŽARKOVU: Mladić (21) udario devojku pesnicom u glavu pa nožem nasrnuo na roditelje s decom

Novosti onlajn

05. 08. 2021. u 14:04

Đ. M. (21) uhapšen je sinoć u Žarkovu nakon što je pesnicom udario u glavu jednu devojku a potom nasumično nožem jurio roditelje s decom.

ДРАМА У ПАРКУ У ЖАРКОВУ: Младић (21) ударио девојку песницом у главу па ножем насрнуо на родитеље с децом

FOTO: D.Novković

Čitava drama odigrala se u Žarkovu kod Trgovačke oko 21 sat kada je polugo mladić udario pesnicom devojku u glavu.

- U parku je bilo mnogo roditelja s decom. Taj ludak je stajao sa devojkom i još jednim mladićem. U jednom trenutku je počeo da viče, udario je devojku pesnicom u glavu - prepričava slučaj jedan od očevidaca drame i dodaje:

- Potom je jedna majka sa detetom u kolicima počela da viče da neko nešto preduzme, kako može da udara devojku i potrčala je za njim. Međutim, u jednom trenutku smo primetili da ima nož u ruci i svi su pobegli od njega sa decom u obližnji kafić - priča sagovornik.

Prema njegovim rečima svi su zvali policiju, ali dok je policija stigla on je ušao u prodavnicu.

- Ulazio je svuda i mahao nožem pretio ljudima. Prestravljeni za svoju decu niko nije smeo ništa da preduzme jer je imao nož kod sebe. U toj radnji lomio je i prevrtao rafove. Svi su bili prestravljeni. Vikao je nešto, ispuštao neartikulisane zvuke. Ma jezivo je bilo. Mnogi su kao taoci ostali zatvoreni u jednom kafiću dok policija nije stigla - objašnjava sagovornik Kurira i dodaje da je čitava drama trajala oko pola sata dok nije stigla policija i bezbedno ga savladala.

Kako nezvanično saznajemo manijaka su uhapsili policajci PS Čukarica, zvali su hitnu pomoć i on je prevezen u "Lazu Lazarević". Protiv njega će biti podneta krivična prijava za nasilničko ponašanje.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DAN BEZ KUPOVINE: Da li ste spremni da se na 24 časa oslobodite potrošačke logike?