KRIO DROGU U MOTORU "ŠKODE": Pripadnici kriminalističke policije uhapsili muškarca iz Maglaja

Vid Blagojević

04. 08. 2021. u 15:32

NA TERITORIJI opštine Vukosavlje pripadnici kriminalističke policije iz Doboja, zajedno sa policijom iz Modriče i Vukosavlja, prošle noći oko 23 časa, izvršili su kontrolu putničkog automobila marke „škoda” kojim je upravljalo lice inicijala E.M. iz Maglaja (Federacija BiH), a sa kojim su se u vozilu nalazila lica inicijala A.H. takođe iz Maglaja i M.D. iz Doboja.

КРИО ДРОГУ У МОТОРУ ШКОДЕ: Припадници криминалистичке полиције ухапсили мушкарца из Маглаја

FOTO: Vid Blagojević

- Ovom prilikom ispod poklopca motora navedenog vozila je pronađena i oduzeta vrećica u kojoj se nalazila zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marihuana“ ukupne težine od 91,64 grama, dve vrećice u kojoj se nalazila praškasta bela materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Spid“ ukupne težine od 5,48 grama, digitalna vaga i 16 tableta(kapsula) u kojima se nalazila bela praškasta materija nepoznatog sadržaja, jedna tableta tzv. „Ekstazi“ i više manjih vrećica za pakovanje opojne droge - saopšteno je iz Poluicjske uprave Doboj.

Lice inicijala E.M. je lišeno slobode i nad istim je izvršena kriminalistička obrada.Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta protiv lica inicijala E.M. će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izveštaj o izvršenom krivičnom delu „Neovlaćena proizvodnja i promet opojnih droga".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

USVOJEN IZBORNI ZAKON REPUBLIKE SRPSKE: Rasprava u NSRS se odužila do dva sata posle ponoći