VUK VUČINIĆ PUŠTEN IZ PRITVORA: Osumnjičeni pripadnik klana Velje Nevolje će se braniti sa slobode

Z.U.

21. 07. 2021. u 15:47

VUK Vučinić, koji je uhapšen pod sumnjom da je pripadnik grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, pušten je juče iz pritvora i on će se u daljem toku postupka braniti sa slobode.

ВУК ВУЧИНИЋ ПУШТЕН ИЗ ПРИТВОРА: Осумњичени припадник клана Веље Невоље ће се бранити са слободе

Foto: D. Milovanović

On se teretio da je dovezao Gorana Veličkovića Goksija u kuću u Ritopeku, gde je ovaj navijač Partizana mučen, a potom i ubijen.

Vučinićev advokat Valdimir Gajić izjavio je da očekuje da protiv njegovog klijenta istraga bude obustavljena:

- Treba imati u vidu da je ovo veoma težak predmet i da je Vučinić pod istragom zbog operativnih saznanja policije koja su bila takva da se može reći da pritvor nije bio određen bez ikakvih sumnji. Međutim, istraga je napredovala i njegova odbrana se ispostavila istinitom. Moram reći da je postupajući tužilac Mladen Ivanić postupio veoma profesionalno jer je i inače dužnost tužioca da vodi računa o pravima okrivljenog, što je sada bio slučaj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)