DEVOJKA koja se našla na Adi Ciganliji u trenutku žestokog nasilja, kada je jedan muškarac nogom u glavu udara ženu, o čemu postoji i snimak, ispričala je da je ona bukvalno pokrenula prisutne da joj pomognu i zaštite zlostavljanu ženu.

Komentari (6)

Boki

25.06.2021. 11:06

Zašto, pa zar nismo sada jednaki? Što da se muškarci petljaju, time bi pretpostavili da ženama treba zaštiuta muškaraca, a učimo sada od jutra do mraka da nije tako, da su žene jake isto kao i muškarci. Dosta patrijarhata, svako za sebe.

Bender

25.06.2021. 11:17

Muškarci i žene su ravnopravni, tako da te fore sa "muškarčine pomagajte" ne pale više. Ko god hoće neka pomaže. A i ako ne pomaže, i to je ok, jer obično i taj koji pomaže nasedne i trnovito prodje.

Bane Vanga

25.06.2021. 11:44

Postivana: 1. zakon ne poznaje kategoriju "muskarcina" i ne daje joj pravo da pomaze bilo kome, vec sve ucesnike tretira kao "osobe koje remete red i mir". Nasa policija prvo bije pa pita ko je kriv. Sudija presudjuje u korist onog ko bolje plati ili ima sira "ledja"! 2. Upravo ste se izborile za rodnu ravnopravnost, u zivotu i u jeziku. Dakle, sto "muskarcine", zasto ne i "zenskarcine"? Takodje, mozda se maltretirana osoba ne deklarise kao zensko, pa ce se uvrediti ako joj pomognem! Mozda se nasilnik deklarise kao zensko pa cu udariti damu ako ga napadnem. Ukratko, mnogo ste plitko prisli priblemu!

JA

25.06.2021. 13:44

Jeste realno zato sto je jedna stvar da mu drugi muskarac govori sta da radi, a druga da jedna zena brani drugu zenu. Takodje zenu koja se mesa lao u ovom slucaju on ne bi udario dok je sa muskarcem nastvio sukob.

Zoran

26.06.2021. 13:38

NASILJE??? Ne ovo je pokusaj ubistva ovo je sraman cin "muskarcine" sramota za svakog muskarca koji je bio tamo i tada STIDITE SE sutra ce i neko posmatrati kako vam tuku majku,sestru,unuku i nece joj pomoci STIDITE SE