SENADIN SAM PAO U REKU? Posle pronalaženja tela utopljenika u Velikoj Moravi

S. B.

30. 05. 2021. u 20:10

VIŠE javno tužilaštvo u Kruševcu istražuje slučaj smrti Senadina Đ. iz Mudrakovca, čije je telo nađeno u Velikoj Moravi kod Varvarina 22. maja.

СЕНАДИН САМ ПАО У РЕКУ? После проналажења тела утопљеника у Великој Морави

Foto: S.B.

Kako saznaju "Novosti", nema sumnjivih okolnosti koji mogu da upute na počinjeno krivično delo, ali očekuje se da rezultati istrage rasvetle okolnosti pod kojima se nesrećni čovek našao u reci.

Prema saznanjima "Novosti", Senadinov nestanak prijavljen je još 29. aprila. Sve dok meštani na lokalitetu Sastavci nedaleko od ušća Morave nisu uočili telo kako pluta u reci nije se znala njegova sudbina.

- Identifikaciju je otežavala činjenica da u prvim trenucima nije moglo da se zaključi koliko je telo bilo dugo u vodi - navodi izvor "Novosti". - Sve su policiji prijavili meštani, koji su kod splava na reci, u granju topole, videli telo. Odmah je naložena obdukcija. Preliminarni rezultati ukazuju da nije bilo krivičnog dela, ali i dalje se istražuje kako je došlo do toga da nesrećni čovek upadne u reku.

Senadin Đ. je na sebi imao kariranu košulju, pa ga je po odeći i drugim obeležjima identifikovao sin. Utvrđeno je da je porodica prijavila nestanak 29. aprila.

Sredinom maja, još jedno telo nađeno je u vodi, ali u bunaru u selu Meševo kod Kruševca. Utvrđeno je da je Igor M. iz ovog mesta izvršio samoubistvo, koje je, nažalost, već i ranije, po svedočenjima porodice, pokušavao da izvede. Tri dana nakon pronalaženja tela u Meševu, u Železničkoj ulici u Kruševcu nađeno je telo Pejke Radović (62) iz Priboja, čiji je nestanak porodica prijavila dve nedelje ranije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a