Osetite prirodu u svom domu

Promo

05. 05. 2021. u 11:57

Savremeni način života i užurbanost doprinose tome da sve češće imamo potrebu da se povežemo sa prirodom, koja će nas okrepiti i dati novu energiju.

Осетите природу у свом дому

Foto: Promo

Kako često nismo u mogućnosti da negde otputujemo ili provedemo vreme u prirodi, pravo rešenje je da dašak prirode unesemo u dom i stvorimo sopstvenu oazu mira.

Inspirišite se elementima prirode i prepustite mašti u kreiranju ambijenta koji će vas svakodnevno opuštati.

Foto: Promo

 

Trendovi dizajna enterijera propagiraju enterijere u prirodnim, zemljanim tonovima, koji se savršeno uklapaju sa umirujućom i svežom zelenom, dubokom oker i smeđom bojom. Uz ovaj trend idealno se slaže ležaj MARBO u braon boji, savremenog dizajna i praktičnih karakteristika, koji je pritom idealan za kvalitetan odmor.

Foto: Promo

 

Nećete pogrešiti ni odabirom dvoseda SOPRANO, koji odiše udobnošću i elegancijom, koji u kombinaciji sa istoimenom foteljom SOPRANO čini kompaktnu celinu za komforno uređenu dnevnu sobu. Fotelja je adekvatna i za opremanje radnog ili kancelarijskog prostora.

Šarmantan i topao retro stil koji odlikuje komodu PROWANSJA K3S definitivno će doprineti povezanosti sa prirodom u domu, a sama komoda može poslužiti za odlaganje raznih stvari, dok je njena površina pogodna za dekoraciju.

Foto: Promo

 

Svaki dnevni boravak ulepšaće dizajn poput TV police NOTE NTET231, a polica ostavlja dovoljno prostora i za odlaganje knjiga ili sobnih biljaka, što će dodatno dati ugođaj kao da ste u prirodi.

Svežini ambijenta doprineće i zelene sobne biljke i dodatni detalji u nešto intenzivnijim bojama, poput dekorativnih jastuka, ćebića. Unošenje razlilitih materijala i tekstura u prostoriju doprineće dodatnoj toplini, ističu dizajneri enterijera Forma Ideale, a u ovaj stil odlično se uklapaju i klub stolovi u dekoru betona, pletene korpe i drveni komadi nameštaja.

Prepustite se ovakvim kombinacijama boja, prirodnih materijala i elemenata, osmislite i oformite sopstvenu oazu, a onda vam preostaje samo da se opustite i uživate!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)