Kuhinje po vašoj meri – predstavljene nove 4 kolekcije

Promo

20. 01. 2021. u 13:38

Kuhinja predstavlja važno mesto u svakom domu i zato je njen izgled jako važan, ulepšava svakodnevicu i doprinosi uživanju u momentima pripreme obroka. One su estetski doprinos domu i takve da se stilski uklapaju u ambijente dnevne sobe, trpezarije.

Кухиње по вашој мери – представљене нове 4 колекције

Foto: Promo

Promene u domu, makar i one male, uvek donesu osveženje i neku novu energiju, a ukoliko vam je baš uređenje kuhinje uskoro u planu predstavljamo vam kolekcije kuhinja NEVA, UNA, LIDIA i TARA.

Iako svaka od kolekcija kuhinja ima svoje osobenosti, sve imaju i zajedničke benefite, a najvažniji je mogućnost izbora vaše jedinstvene idealne kombinacije. Poseban benefit je i „soft close“ mehanizam zatvaranja kuhinjskih elemenata. Maksimalnu iskorišćenost prostora pruža standardnih 30 kuhinjskih elemenata, donjih, visećih ili kombinovanih, kao što su delovi za ugradne frižidere i rerne, ali i ugaonih elemenata. U kolekcijama su i delovi nestandarnih dimenzija, ali i elementi sa žičanim korpama. Među visećim delovima izbor je takođe raznovrstan, od standardnih do nestandarnih dimenzija, ali i potpuno zatvorenih ili zastakljenih visećih delova i, neizostavno, na kraju, mogućnost izbora visećih delova za podgradni ili ugradni aspirator, neophodan svakoj savremenoj kuhinji.

Foto: Promo

Za ljubitelje klasične elegancije preporuka je kuhinjska kolekcija NEVA, čiji su frontovi izrađeni u visokom saten lak sjaju, uz kombinaciju ručica i radnih ploča, koje zadovoljavaju visoke estetske i funkcionalne standarde. Ukoliko se opredelite i za neku od sudopera i slavina, možete unaprediti i estetski doživljaj, ali i funkcionalnost vaše nove kuhinje.

Visoki sjaj pruža i kuhinjska kolekcija UNA, a njeni elementi dostupni su u dekoru bele i sive lak folije, sa horizontalnim aplikacijama koje doprinose eleganciji. Za one koji bi eksperimentisali, predlaže se i kombinacija sivih i belih elemenata kuhinje, što će doprineti autentičnom pečatu ambijenta kuhinje. Kada ovoj kombinaciji dodate i radnu ploču po vašem izboru, ali i neke od ručica iz velike ponude, dobićete blistavi sjaj, ali i prostor u kome ćete sa velikim zadovoljstvom pripremati najukusnije obroke.

Foto: Promo

Kolekcija kuhinjskih elemenata LIDIA je izbor za ljubitelje retro stila, kome doprinosi MDF mat folija sa 3D aplikacijom u obliku rama na frontovima. Elementi LIDIA su dostupni u beloj i sivoj boji, a izbor prave radne ploče i ručica može pojačati estetiku retro stila, kao u slučaju fotografije kuhinje LIDIA sa belim frontovima. Odabrana kombinacija kuhinje LIDIA u sivoj boji, sa posebnim izborom radne ploče i ručica, doprinosi klasičnijem izgledu kuhinje, sa izuzetnom dozom elegancije.

Nezaobilazni dekori kuhinjskih frontova, svakako su i dekori drveta, kojima se odlikuje kuhinjska kolekcija TARA. Ovakav izbor dovodi do toplog ambijenta, sa rustičnom stilskom notom.

Foto: Promo


Odaberite kuhinju po vašoj meri, dodatno je dekorišite nekim detaljima i bićete spremni za pripremu ukusnih obroka za vas i vaše najbliže, kao i uživanje u prijatnom ambijentu!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu