Mali trikovi za savršen enterijer

Promo

06. 11. 2020. u 15:26

Kompanija Forma Ideale obeležava četvrt veka postojanja i tim povodom kreira nove, zabavne forme!

Мали трикови за савршен ентеријер

Foto: Promo

Pored saveta za uređenje životnog prostora, koje njihovi dizajneri enterijera redovno pružaju u formi bloga, od sada ćete neophodnu dozu saveta pronaći i na Forma Ideale VLOGU!

Dizajneri postaju „dizajneri na klik“, a u video formi predstaviće vam sve o stilovima uređenja enterijera, odabiru boja i materijala, uklapanju dekoracije, malim trikovima koji prave velike razlike i stvaraju dom kakav želite!

Foto: Promo

U prvom vlogu „Boje našeg doma“ predstavili su ideje za odabir i kombinovanje boja, a predloženi enterijeri su dinamični ili mirni. Komadi nameštaja naglašeni su bojom zida, regal PRATO sa ljubičastim, i regal LENS sa sivim zidom. Za ljubitelje mirnijih enterijera, predlog su koloritno svedene kombinacije sa regalom ROSSO i ležajem SVEN.

O karakteristikama industrijskog stila govore u vlogu „Industrijski stil – “nedovršen”, a savršen“, a glavni komadi nameštaja u ovom stilu dolaze iz sistema elemenata SARDINIA. Ovakav, malo hladniji stil dnevne sobe, može se “utopliti” ugaonom garniturom BELKANTO, a kao rešenje za trpezariju idealni su trpezarijski sto OSCAR i trpezarijske stolice TC-1991. Istina je da industrijski stil nekome može izgledati prilično hladno i nedovršeno, ali odabirom toplih boja, udobnog tapaciranog nameštaja, kao i dekorisanjem ambijenta biljkama, postiže se savršeni balans.

Foto: Promo

U trećoj epizodi vloga "Neprolazna klasika" govori se o uređenju doma u klasičnom stilu, koji nikada ne izlazi iz mode. Pogledajte kako da elemente tipičnog predstavnika ovog stila, sistema KORA, u beloj ili braon boji, kombinujete sa udobnim tapaciranim nameštajem, poput garniture PLEASURE i ČESTER.

Foto: Promo

Dinamično ili mirno, industrijski ili toplo, ili pak klasično elegantno – na vama je da izaberete. Tim Forma Ideale je već 25 godina tu kao deo vaših domova, pa su i sada spremni da vam pomognu pri svakom odabiru.

Za nove epizode VLOGA, zapratite Forma Ideale YouTube kanal.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri