TESLIN TRG NA AERODROMU BEOGRAD: Okončani radovi vredni dva miliona evra

Z. R.

28. 01. 2021. u 13:59

NA beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" završeni su radovi na preuređenju i modernizaciji celokupne centralne zone za boravak putnika pre ukrcavanja na let, a vrednost ulaganja iznosi više od dva miliona evra.

ТЕСЛИН ТРГ НА АЕРОДРОМУ БЕОГРАД: Окончани радови вредни два милиона евра

Foto Arhiva

Na Aerodromu kažu da nova zona, u koju se ulazi odmah nakon pasoške kontrole, obuhvata prošireni i modernizovani fri šop, Teslin trg u okviru koga su putnicima na raspolaganju nova zona za odmor, novi restoran i kafe bar, gejming zona, kao i novi prostor za roditelje i decu kod gejtova A5 i A6.

U centralnoj zoni putnici sada mogu pristupiti besplatnom i neograničenom bežičnom internetu za lične i poslovne svrhe, što je standard za sve aerodrome u okviru VINCI Airports grupe.

Rekonstrukcija ove zone trajala je pet meseci, a radovi su se obavljali paralelno sa velikim radovima na modernizaciji i proširenju kapaciteta aerodroma, koji predstavljaju suštinski deo projekta koncesije, strogo vodeći računa da se ne ometa tok putnika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!