ŠEF radne grupe Ministarstva pravde SAD za otkrivanje i zaplenu ruske imovine koja se našla pod američkim sankcijama Endrju Adams potvrdio je nameru američkih vlasti da deo imovine oduzete Rusiji i njenim građanima predaju Ukrajini.

Boban

21.01.2023. 04:49

A sta cete sa vasim firmama i parama koje je Rusija zaplenila na svojoj teritoriji, ekonomski su izracunali preko 280 milijardi vaseg kapitala,mozda ce Rusi to pokloniti Iraku,Iranu,Libiji,Siriji,Srbiji, Vijetnamu ili Ukraini kada je oslobode od gasista? Ono vase "ja sve mogu a drugi ne"vise ne pije vodu, a najvaznije pa zar mislite da ce ostali svet ulagati i drzati pare kod vas a vi sebe predstavljate lopovom. Potezi su vam glupi i opasni, uvodite haos u svetu a sve to jer niste vise veliki, a vasi evropski vazali ko pseta, laju i masu repom

naranca

21.01.2023. 17:51

Kako neko moze da oduzima tudje pare i da sa njima rapolaze????????????????????100 godina sam slusao ''Komunisti bagra oduzeli su nam imaovinu tesko stecenu''.A sta je ovo???????????????????????????????????????

Dragan

24.01.2023. 04:51

Banditi i lopovi. Bezdušni pljačkaši! Imate sreće što ja nisam niko i ništa u ruskoj politici. Ja da jesam vas više nebi bilo. Izbrisao bih vas sa lica zemlje Jer ste samo lopovska gomila djubreta!