NEMAČKI TRGOVAČKI KONCERN UPOZORAVA: Ovi proizvodi mogli bi da nestanu iz prodavnica

Novosti online

23. 10. 2022. u 21:11

GUMENI medvedići Hariboa, Pringls, Bens pirinač ili sir za mazanje Filadelfija uskoro bi mogli nestati iz trgovinskih lanaca u Nemačkoj i Austriji.

НЕМАЧКИ ТРГОВАЧКИ КОНЦЕРН УПОЗОРАВА: Ови производи могли би да нестану из продавница

Foto: Profimedia

Radi se o trgovinama - Bila, Peni i Adeg, koncerna REWE, koji, kako je saopšteno, ne želi da prihvati planirano poskupljenje koje najavljuje proizvođač poznatih marki proizvoda.

-Vidimo sebe kao štit potrošača, rekao je šef REWE u Austriji Marsel Harasti, prenosi portal B92.

U sporu oko zahteva za podizanje cena pojedinih velikih međunarodnih marki, kao što je Mars, nije, kaže, postignut sporazum.

Harasti ističe da u trenutnoj krizi svi treba da daju svoj doprinos - pri čemu trgovina ima maržu od jedan do dva odsto, a proizvođači poznatih marki do 20 ili 30 procenata.

sputnikportal.rs

BONUS VIDEO - MINISTAR MOMIROVIĆ: Saobraćajnica Novi Beograd - Surčin biće završena do februara 2023. godine

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)