"AROMINI" KAMIONI BLOKIRAJU HADŽIPOPOVAC: Istovar robe za poznati trgovinski lanac svakodnevno ometa saobraćaj u Bistričkoj ulici u Beogradu

E. V. N.

04. 08. 2022. u 07:39

BLOKIRAN saobraćaj u Bistričkoj ulici i kašnjenje zbog gužve svakodnevne su muke vozača u ovom delu Palilule. Razlog je istovar robe za market "Arome".

АРОМИНИ КАМИОНИ БЛОКИРАЈУ ХАЏИПОПОВАЦ: Истовар робе за познати трговински ланац свакодневно омета саобраћај у Бистричкој улици у Београду

Foto privatna arhiva

Zbog ovog problema našoj redakciji obratilo se više žitelja Hadžipopovca, tvrdeći da je glavni krivac za ovaj problem trgovinski lanac. S druge strane, iz "Arome" objašnjavaju da je takva situacija samo ove nedelje zbog priprema za otvaranje prodavnice.

- Svakoga dana trpimo ovo maltretiranje - navodi naš sagovornik. - Prinuđeni smo da pravimo i saobraćajni prekršaj, da bismo se nekako izvukli iz te ulice. Nisu krivi dostavljači, već "Aroma" koja ne želi da zakupi parking mesto ispred svoje radnje. Tada bi kombi mogao normalno da se parkira i čitav ovaj haos bi bio izbegnut.

Iz "Arome" upućuju izvinjenje komšijama i objašnjavaju da pripremaju otvaranje prodavnice.

- Pre svega želimo da se izvinimo sugrađanima zbog gužve koja se stvara u ulici gde je naš market - navode u ovom trgovinskom lancu.

- U toku je priprema za otvaranje radnje, koje je planirana u petak, 29. jula. Zbog toga je povećano prisustvo transportnih vozila u ulici ove nedelje, a za koja nema dovoljno mesta na samom parkingu.

Oni ističu da imaju zakupljena parking mesta ispred svakog marketa gde je to moguće. To je i nama, kako navode, od velikog značaja, kako bismo ih obezbedili i za svoje potrošače i za zaposlene. Međutim, njihove komšije kažu da iako je moguće zonsko parkiranje, "Aroma" nije zakupila mesto i njihove muke se nastavljaju. Pre nekoliko dana radnja je preimenovana u "Siti market".

Problem dostava

NIJE mali broj dostavljača koji blokiraju ili ometaju saobraćaj u Beogradu. Problem je dostava, od prodavnica do restorana. Veliki broj čitalaca "Novosti" žali se na pikap koji nekoliko puta u toku dana donosi robu za pekaru u Bulevaru kralja Aleksandra kod nekadašnjeg "Jata".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!