"UZMI RAČUN I POBEDI": Novi krug nagradne igre kreće 18. septembra

Tanjug

18. 08. 2021. u 11:35

NOVI krug nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", koju organizuje Vlada Srbije uz podršku NALED-a, počeće 18. septembra, potvrđeno je Tanjugu u vladi.

УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ: Нови круг наградне игре креће 18. септембра

Foto: Printscreen

Kao i u prethodnim krugovima, i ovog puta je potrebno spakovati u kovertu 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, koji se ne smeju mešati, pojedinačne vrednosti od najmanje 100 dinara.

Mogu se koristiti koverte bilo koje boje, veličine ili oblika, ukoliko staju u poštansko sanduče.

Prilikom adresiranja koverata, na prednjoj strani potrebno je napisati "Uzmi račun i pobedi 2021", dok je na poleđini pošiljke obavezno čitko upisati ime i prezime, adresu prebivališta/boravišta iz ličnog dokumenta, kao i kontakt telefon.

Slanje koverata je besplatno, a o njihovom čuvanju do formalnog početka nagradne igre stara se Pošta Srbije.

Slanje koverata nije prestajalo tokom leta, a u novom krugu učestvovaće sve koverte koje su poslate i u prethodnom krugu, od aprila meseca, kao i one koje se šalju sada i u narednom periodu.

I u drugom delu igre biće podeljeno po 30 automobila i osam stanova, u šest krugova izvlačenja.

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" organizuje se u cilju suzbijanja sive ekonomije kroz jačanje svesti i motivacije građana da plaćaju bezgotovinski i uzimaju fiskalne račune prilikom svake kupovine, jer jedino tada mogu da budu sigurni da trgovac posluje u skladu sa zakonom i da plaća poreze iz kojih se finansiraju zdravstvo, školstvo i druge javne usluge, što je u vreme pandemije važnije nego ikad.

Građani se pozivaju da prilikom učešća u nagradnoj igri vode računa o svom zdravlju i poštuju sve epidemiološke mere, da koverte pripreme kod kuće i da ih ubace u najbliže poštansko sanduče bez zadržavanja i čekanja u redu.

Dodatni nacin da se zaštite, ali i da dupliraju svoje šanse za dobitak, je da plaćaju bezgotovinski kad god je to moguće, jer tako izbegavaju direktan kontakt s prodavcem i novčanicama.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Srbije, koji su prikupili račune.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024