POSLEDNjIH meseci sve je više slučajeva muškaraca i žena koje su unakazili lažni estetski hirurzi. Najsvežiji primer su žene koje je operisao maser sa majkom cvećarkom, u centru Beograda, a kojima su nakon toga, prema njihovim rečima, otpale usne, grudi se deformisale...

Komentari (4)

dragoqub

08.05.2021. 16:13

Ма браво за стоку сточни лекар Док је оваца биће и новаца Треба их очерупати ка живину Само напред шишајте буђаве и правите старлете мада не знам шта значи тај израз

Ana

08.05.2021. 16:24

Žali Bože ovih Žena.Plate da se Duplo unište.Prvo izgledaju kao klovnovi plus opadaju im usne.Ja bi ovakve slučajeve poslala na psihijatriju.Mogu da razumijem ružne Žene da pate od kompleksa ali prave Ljepotice da se unakazuju .Nemam riječi.Jos malo pa će Momci pitati Djevojke sta je na tebi prirodno ili su sve od plastike.

KIR SRBIN

08.05.2021. 18:14

Када неко има неки деформитет или аномалију, разумем у потпуности потребу за естетском хирургијом. Када неко жели да подигне цену у најстаријем занату, уђе у ријалити, или постане спонзоруша (што је опет подизање цене у најстаријем занату), хоће да од бабе направи девојку (ботокси, липосукције, подизања, пумпања, орошавања...) или од деде да направи момка (ботокси, липосукције, подизања, пумпања...), нема ту лажних хирурга, него ЛАЖНИХ МОЗГОВА. Одакле тим ликовима паре (хиљаде евра да потроше на глупости, зарадили-ма идите молим Вас, 99,9% људи у Србији се убише радећи и немогу то да "зараде"). Што су тражили то су ДОБИЛИ!

Miki

08.05.2021. 18:25

Znaci samo su pacijenti bili odgovorni da proveravaju da neko ne pet dana, vec pet godina lazno operise u centru Beograda. Sto se ovog coveka tice, to je moglo da traje jos dvadeset godina.