„SMRT JE POBEĐENA, RADUJTE SE“: Doktorka Grujičić čestitala Vaskrs i poslala važne poruke!

Novosti online

03. 05. 2021. u 08:22

DOKTORKA Danica Grujičić čestitala je najradosniji hrišćanski praznik Vaskrs, ističući da je smrt pobeđena.

„СМРТ ЈЕ ПОБЕЂЕНА, РАДУЈТЕ СЕ“: Докторка Грујичић честитала Васкрс и послала важне поруке!

Foto: Tanjug

- Smrt je pobeđena, radujte se! Hristos vaskrse! - napisala je dktorka na svom Fejsbuk profilu uz fotografiju sa, kako je istakla, velikim prijateljem Vladikom Teodosijem, što joj je draga uspomena iz Gračanice.

 

- Svima želim da ovaj najradosniji praznik provedu u krugu svojih najbližih u miru i ljubavi dobrog zdravlja. Svim kolegama želim puno uspeha, a što je manje moguće teških pacijenata. Prethodni period nas je bacio u mnoga iskušenja, kako lična tako i profesionalna. Verujem da su nas ti teški trenuci zbliži i naučili da moramo živeti u i za zajednicu. Da naše lično ne sme biti ispred naših bližnjih. Da naučimo da dajemo, da se žrtvujemo, i da stavimo interese drugih ispred svojih. Jedino tako svi možemo da napredujemo, a to je upravo ono što slavimo danas. Hrist se žrtvovao za sve nas i stavio nas ispred njega. To je svetli primer kojim treba da se vodimo. To je ono čemu učim svoje mlađe kolege i studente, da mi radimo da bi pomogli bolesnima, a ne da bi nas učinili velikima. Tako je i u svim profesijama i u životu.

Posebno želim da čestitam Vaskrs našem narodu na Kosovu i Metohiji, koji ko zna koju godinu po redu proslavlja praznike u neizvesnosti i strahu. Ova fotografija je draga uspomena iz Gračanice i gostoprimstva velikog prijatelja Vladike Teodosija, verujem da ću uskoro ponovo biti zajedno sa svojim prijateljima na Kosovu i Metohiji – napisala je Grujičić u svojoj objavi na Fejsbuku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona