TVIT jedne Ivane iz Užica za samo nekoliko sati privukao je veliku pažnju na domaćem Tviteru. Devojka je opisala tragičnu sudbinu svog oca koji je prvi put preležao kovid na nogama - da bi ga virus kada ga je dobio drugi put odveo u grob.

Komentari (2)

DALIBORKA74

19.04.2021. 23:54

Draga Ivana, Moj otac je kao i Vas preminuo od korone pre nepunih mesec dana. Saosecam u Vasem bolu i potpuno se slazem ...sta god rekla i uradila bol je neopisiva, kao i praznina.

Ela

20.04.2021. 08:04

@DALIBORKA74 - Poštovani , čitam članak i plačem, moj tata je takođe umro od korone pre mesec dana, Svađala sam se sa njim zbog vakcine ,a on je opet imao dileme povodom toga, hoće, neće... I na kraju dobio koronu, umro je u roku od dve nedelje. Primljen je u bolnicu kao lakši slučaj, dva ,tri dana kiseonika i biće u redu, tako je rekao lekar. Ja sam ga odnela u bolnicu, samo nisam znala da ga vidim tada poslednji put. Zato ljudi ni slučajno nemojte pomisliti da ste pošteđeni, jer nikad se nezna ko je od nas sledeći. U momentu se cela moja porodica vakcinisala, i da, ovo nije reklama za vakcinu, već istina.