DAJTE DA MISLIMO ŠTA ĆE BITI 2052. GODINE, KAD BUDEMO MRTVI: Đinđić održao govor na kraju serije - pa nestao sa lica mesta (FOTO)

Novosti onlajn

02. 04. 2021. u 22:03

HAPŠENjE Slobodana Miloševića u seriji "Porodica" podiglo je sve na noge.

ДАЈТЕ ДА МИСЛИМО ШТА ЋЕ БИТИ 2052. ГОДИНЕ, КАД БУДЕМО МРТВИ: Ђинђић одржао говор на крају серије - па нестао са лица места (ФОТО)

Foto: Printcreen/RTS1

Hapšenje Slobodana Miloševića u seriji "Porodica" podiglo je sve na noge.

Sve je počelo Slobinim opraštanjem od Marije i Mire, da bi došlo do uzbudljivih i napetih scena hapšenja. Kada je Sloba ušao u automobil čuo se sa ženom Mirom Marković, a potom se uputio ka zatvoru bez otpora.

Čeda Jovanović dobio je aplauz što je dobro odradio zadatak sa Slobom Miloševićem, a potom je Zoran Đinđić održao govor.

- Danas niko nije pobedio, ni izgubio, danas smo uradili nešto što je trebalo ranije da uradimo. Da smo svi radili pogrešne stvari, da smo ih sprečavali, ne bismo bili tu gde smo. Srbija je bila prepuštena raznim međunarodnim pritiscima, danas možemo da kažemo da je to vreme završeno. Dajte da mislimo šta će biti 2052, kad budemo mrtvi. Dajte da deci ostavimo uspehe da budu ponosni na nas - rekao je Zoran Đinđić u seriji, a potom nestao sa lica mesta.

Foto: Printcreen/RTS1

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OGLASILO SE MINISTARSTVO PROSVETE: Poslat dopis svim školama, tiče se godišnjice masakra u OŠ Vladislav Ribnikar