DAJTE DA MISLIMO ŠTA ĆE BITI 2052. GODINE, KAD BUDEMO MRTVI: Đinđić održao govor na kraju serije - pa nestao sa lica mesta (FOTO)

Novosti onlajn

02. 04. 2021. u 22:03

HAPŠENJE Slobodana Miloševića u seriji "Porodica" podiglo je sve na noge.

ДАЈТЕ ДА МИСЛИМО ШТА ЋЕ БИТИ 2052. ГОДИНЕ, КАД БУДЕМО МРТВИ: Ђинђић одржао говор на крају серије - па нестао са лица места (ФОТО)

Foto: Printcreen/RTS1

Hapšenje Slobodana Miloševića u seriji "Porodica" podiglo je sve na noge.

Sve je počelo Slobinim opraštanjem od Marije i Mire, da bi došlo do uzbudljivih i napetih scena hapšenja. Kada je Sloba ušao u automobil čuo se sa ženom Mirom Marković, a potom se uputio ka zatvoru bez otpora.

Čeda Jovanović dobio je aplauz što je dobro odradio zadatak sa Slobom Miloševićem, a potom je Zoran Đinđić održao govor.

- Danas niko nije pobedio, ni izgubio, danas smo uradili nešto što je trebalo ranije da uradimo. Da smo svi radili pogrešne stvari, da smo ih sprečavali, ne bismo bili tu gde smo. Srbija je bila prepuštena raznim međunarodnim pritiscima, danas možemo da kažemo da je to vreme završeno. Dajte da mislimo šta će biti 2052, kad budemo mrtvi. Dajte da deci ostavimo uspehe da budu ponosni na nas - rekao je Zoran Đinđić u seriji, a potom nestao sa lica mesta.

Foto: Printcreen/RTS1

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

VREMENSKA PROGNOZA ZA NEDELJU, 29. MAJ: Velike količine padavina  na istoku i jugu zemlje