MINISTAR VULIN: Srbija koju vodi Vučić je Srbija koja neće dopustiti da se nad Srbima vrši pogrom

Novosti online

17. 03. 2021. u 12:14

MINISTAR odbrane Aleksandar Vulin oglasio se povodom godišnjice pogroma na KiM.

МИНИСТАР ВУЛИН: Србија коју води Вучић је Србија која неће допустити да се над Србима врши погром

Foto: TV Prva printskrin

- Na današnji dan pre 17 godina svetski mediji preneli su laž da su Srbi nahuškali svoje pse na šiptarsku decu i podavili ih u Ibru. Laž je poslužila da bi se opravdalo ubijanje i proterivanje Srba južno od Ibra. Dok su Šiptari palili manastire i ubijali ljude, a svet pravdao zločine, država Srbija je ćutala, njena vojska je bila zatvorena u kasarnama, policija se nije pokrenula. Državna televizija je jedva javljala da Srbi umiru. To se više nikada neće ponoviti - izjavio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, povodom godišnjice pogroma Srba sa Kosova i Metohije.


- Srbija koju vodi Vučić je Srbija koja neće dopustiti da se nad Srbima vrši pogrom, a da njena vojska i policija ne zaštite Srbe gde god da su ubijani i proganjani. Od sila koje su priznale tzv. Kosovo ne treba da očekujemo čak ni izvinjenje za laž kojom je pogrom počeo, ali treba i možemo da znamo da samo u sebe možemo da se pouzdamo u časovima zla i da znamo da je napad na jedno srpsko selo, napad na Srbiju. Koliko budemo jaki, toliko ćemo biti slobodni - poručio je Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu