OD VIKENDA PROMENA VREMENA: Očekuju nas znatno niže temperature, meteorolozi najavljuju kišu i sneg

Novosti online

26. 02. 2021. u 18:16

U SRBIJI je danas pretežno sunčano i znatno toplije vreme od proseka za ovo doba godine, a maksimalna temperatura dostizala je i 20 stepeni u pojedinim delovima naše zemlje.

ОД ВИКЕНДА ПРОМЕНА ВРЕМЕНА: Очекују нас знатно ниже температуре, метеоролози најављују кишу и снег

Foto: Depositphotos

Na planinama je takođe vrlo toplo ovih dana, a u petak je na Zlatiboru bilo oko 15, a na Kopaoniku oko 10 na 1.750 metara nadmorske visine.

Međutim, od sutra nam sledi novo zahlađenje za vikend. Tako će u subotu biti nešto malo sporadične kiše, a na planinama je moguć i slabiji sneg. Tokom naoblačenja, temperatura će se spustiti na 10 do 11 stepeni uz moguću kišu. 

Kako navodi meteorolozi ovakvo vreme možemo da očekujemo sve do utorka naredne nedelje, a nakon toga nam se ponovo vraćaju prolećne temperature sa visokim vrednostima za ovo doba godine, pa će tako temperatura negde dostići i 16 stepeni.

Zahlađenje će se nastaviti i prva dva-tri dana naredne nedelje, kada nas očekuju jutra sa slabim mrazem, a tokom dana pretežno sunčano uz postepeni porast temperature od utorka.

(Mondo.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!