DO 14 ČASOVA: U Srbiju bez testa ušlo više od 1.200 Makedonaca

Tanjug

14. 01. 2021. u 18:09

OD danas putnici iz Severne Makedonije ponovo mogu da uđu u Srbiju bez obaveznog negativnog PCR testa na Covid 19, a ukupno je do 14 sati 1.657 putnika, uključujući 1.240 državljana te zemlje i 417 stranih, ušlo u Srbiju prema podacima sa makedonskog graničnog prelaza Tabanovce.

ДО 14 ЧАСОВА: У Србију без теста ушло више од 1.200 Македонаца

Foto: Depositphotos

Građani Severne Makedonije koji su se danas uputili u Srbiju rekli su da su obavešteni o ukidanju obaveznog testa i da će posetiti rođake u susednoj zemlji, prenosi MIA.

U utorak je premijerka Ana Brnabić najavila kolegi Zoranu Zaevu da od četvrtka, 14. januara državljanima Severne Makedonije više neće biti potrebno da prilažu negativni PCR test da bi ušli u Srbiju, obezbeđujući tako uzajamnost i nesmetanu komunikaciju između dve države, navodi agencija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima