POKLONI NAJMLAĐIM HEROJIMA-DECI NA ONKOLOGIJI: Ministarka Vujović i kompanija Meridian obradovali mališane božićnim paketićima

Promo

11. 01. 2021. u 12:00

NAJVEĆA je radost božićnih praznika zajedništvo, trpeza i iskreni osmesi dece. Zato se i u danima za nama kompanija Meridian stara da praznični duh radosti dopre do naših najmlađih sugrađana – onih koji već sada vode najvažnije životne bitke.

ПОКЛОНИ НАЈМЛАЂИМ ХЕРОЈИМА-ДЕЦИ НА ОНКОЛОГИЈИ: Министарка Вујовић и компанија Меридиан обрадовали малишане божићним пакетићима

Foto: Promo

Kompanija Meridian i ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović uručili su paketiće Udruženju „Uvek sa decom“, koje se već trideset godina brine o lečenju mališana na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.

- Nadam se da ćemo im ulepšati predstojeće praznike, sa velikom željom da što pre ozdrave i da se vrate svojim redovnim aktivnostima, porodici i drugarima - rekla je Vujović i zahvalila se društveno odgovornoj kompaniji "Meridian" na obezbeđenoj donaciji, kao i udruženju "Uvek sa decom" koje će se pobrinuti da paketići stignu do mališana kojima su namenjeni.

Pored činjenice da su božićni praznici svojevrsna tradicija kada je reč o donacijama kompanije Meridianbet, poseta Udruženju “Uvek sa decom” nastavak je opsežne kampanje u kojoj je ovaj evropski poslovni brend, usred pandemije, kroz donacije neprekidno na kriznim žarištima širom Evrope. To su prepoznali i najviši državni organi, čime je još jednom potvrđena reputacija Meridiana kao apsolutnog regionalnog lidera u svojoj delatnosti, ali i odgovornom poslovanju.

- Božićni praznici su, već tradicionalno, period humanosti u Meridianu, kada se trudimo da pomognemo i bar malo ulepšamo praznični period mališanima - superherojima, koji se bore za ozdravljenje od najtežih bolesti. Drago nam je da smo u saradnji sa ministarkom Irenom Vujović danas obradovali mališane koji se leče na dečjem odeljenju Instituta za onkologiju – istakao je Damjan Stamenković, direktor operativnih poslova kompanije Meridian.

U godini koju smo nedavno ispratili, kompanija Meridian svakodnevno je organizovala i koordinirala akcijama pomoći kako zdravstvenim centrima, tako i lokalnim organizacijama Crvenog krsta, javnim kuhinjama, a organizovala je i akcije prikupljanja novčanih sredstava za lečenje mališana od retkih i opasnih bolesti.

Iz kompanije Meridian još dobrih vesti - najavljuju još više donacija i društveno odgovornih projekata u 2021. godini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo