DRŽAVA će i tokom 2021. godine nastaviti da, u određenom iznosu, finasira Radio televiziju Srbije i Radio televiziju Vojvodine, jer im novac koji zarađuju od takse nije dovoljan.

Srbijo Zuta kuco

13.12.2020. 17:38

A kako bi bilo da smanje broj zaposlenih i daju deo posla honorarcima ili privatnim studijima (outsource) koji mogu da proizvedu program jeftinije? Samo pitam. Najlakse je, kada imate monopol, odrati kozu sa ledja gradjana.

Dragana

13.12.2020. 18:57

Ovo sa tv pretplatom je čist LOPOVLUK, sramota da moram da plaćam pretplatu zato što imam STRUJOMER, mizerno i nisko od strane RTS-A. Ja sam dobila takav telefonski odgovor. MOJ zaključak:Šut sa rogatim uvek gubi

milan

13.12.2020. 20:53

Za koje usluge, čemu!!! Kako se ostale televizije izdržavaju npr. Pink koji ima bezbroj kanala! I zašto ne ustavno se kroz EPS naplaćuje. Neka prodaju svoja prava za prenos distributerima i neka zarade novac kao svi ostali, Dokle na grbači naroda i kurta i murta!!!

Hm

14.12.2020. 15:20

Moze, naravno! Samo.. Dajte prvo svima mogucnost da se opredele da li zele da u svom pregledu tv kanala imaju rzs, happy, pink i sl. Ja rts ne gledam od kada se pojavio internet. A onda je dosla i kablovska tv. Dajte mogucnost, da mi koji zelimo da placamo kablovsku, biramo programe i da svaki program ima svoju cenu. Pa neka placa svako ono sto gleda. To je posteno.