U SRBIJI je od poslednjeg preseka registrovano još 6.534 slučajeva korona virusa. Preminulo je još 55 osoba, dok je na respiratorima u bolnicama širom Srbije 319 pacijenata.

Komentari (7)

biserka

11.12.2020. 15:58

DOBRDAN SRBIJO SVAKAKO DA TREBA DA SE USVOJE MERE KRIZNOG STABA DA BI NAM BILO BOLJE OVA EPIDEMIJA NIJE NI NAJMANJE NAIVNA TREBA SPRECITI NEGO LESITI I PORED TOGA MOZE BITI ZARAZENIH ALI VERUJEM MNOGO MANJE NEGO OBICNO STRPIMO SE ZA BOLJE SUTRA TREBA SE CUVATI SEBE I DRUGE NEKA NAM BOG POMOGNE I SACUVA OD SVAKOG ZLAMORAMO BITI JAKI PROCICE OVO NADAJMO SE DA NECE JOS DUGO TRAJATI POZDRAV

Nebojša

11.12.2020. 18:46

@biserka - Koje mere, pa pustaju sve zivo. Koji klub je bio zatvoren do skora? Ni jedan Da li uvode obavezan PCR za sve koji ulaze u Srbiju? Ne uvode.

Kosančićev venac

11.12.2020. 17:34

Mere su više nego potrebne. Ali na kraju danu ostaje utisak da su nedomišljene, nezrele i zakasnele. Logično je bilo da zatvoreni restorani već odavno ne rade. Ali se ne vidi kakva je logika skraćivanja radnog vremena frizera - to samo vodi tome da frizeri u skraćenom radnom vremenu zakazuju u istom prostoru više termina i da se prave veće gužve. I tako dalje.

Tanja Ludajić

12.12.2020. 12:18

Da li neko kontroliše kvalitet maski za jednokratnu upotrebu? Kupila sam maske u apoteci pri domu zdravlja čudne smeđe boje, kao kartoni nosila jednu po gradu više sati. Uveče i tokom noći sam toliko kašljala da sam pomislila da sam se zarazila. Do jutra je to prestalo i mislim da je od maske. Verovatno napravljene od recikliranog materijala. Da li se to još nekom desilo?