RODITELJI MALOG OLIVERA UPOZORAVAJU: Prevaranti zloupotrebljavaju bolest njihovog deteta, skupljaju novac po kućama, ne nasedajte!

J.L.

30. 11. 2020. u 17:28

RODITELjI jedanaestomesečnog Olivera Pal Gajodija iz Bajmoka, koji boluje od genetske mišićne atrofije, upozoravaju građane da imaju saznanja da nepoznata lica idu po kućama i prikupljaju novac za lečenje njihovog sina. Oni poručuju da je to prevara i da nikome nisu dali dozvolu da na taj način prikuplja novac.

РОДИТЕЉИ МАЛОГ ОЛИВЕРА УПОЗОРАВАЈУ: Преваранти злоупотребљавају болест њиховог детета, скупљају новац по кућама, не наседајте!

Foto: Printskrin

- Došli smo do saznanja da je zloupotrebljena Oliverova bolest za prikupljanje novca od strane nepoznatih lica, koja idu po kućama, i traže od građana da doniraju. Mi kao porodica nismo nikome dali saglasnost za ovakav vid prikupljanja novca, te vas molimo da ni u kom slučaju ne dajete novac ako vam neko dođe na vrata da traži pomoć za Olivera - apeluje porodica Pal Gajodi.

- Obratite pažnju na ovakve slučajeve, nemojte dozvolite da vas prevare, a ako ste u mogućnosti prijavite slučaj policiji.

Podsetimo, Oliver Pal Gajodi od prvih meseci života hrabro vodi tešku bitku protiv smrtonosne spinalne mišićne atrofije, a jedina šansa za ozdravljenje je lek koji košta više od dva miliona evra. U cilju prikupljanja pomoći za njegovo lečenje do sada je samo u Subotici organizovano više humanitarnih bazara tokom kojih je prikupljeno oko 1,5 milion dinara, kao i brojne druge veće ili manje akcije sa istim ciljem. Pomoć za Oliverovo lečenje mesecima prikuplja čitava Srbija, a uključila se i susedna Mađarska.

Nažalost, pored svih ljudi velikog srca koji shosdno svojim mogućnostima prikupljaju novac da Oliver što pre ode na terapiju, nađe se neko ko svojim nedelom baci senku na plemenit cilj.

Svi koji žele da pomognu, mogu to da učine i slanjem SMS poruke 848 na broj 3030 ili uplatom na račune Fondacije "Budi human - Aleksandar Šapić":

Dinarski račun: 160-6000000732419-36

Devizni račun: 160600000073285198

IBAN: RS35160600000073285198

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)