PRAVILA SAM PALAČINKE KADA SAM SAZNALA! Maja je danas osvojila stan u Beogradu - na nagradnu igru poslala više od 20 koverata!

Novosti onlajn

28. 11. 2020. u 20:02

MAJA Folić iz Paraćina danas je osvojila stan u Beogradu u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi 2020".

ПРАВИЛА САМ ПАЛАЧИНКЕ КАДА САМ САЗНАЛА! Маја је данас освојила стан у Београду - на наградну игру послала више од 20 коверата!

Foto: Printscreen/RTS

- Iskreno bila sam pored šporeta, pravila palačinke, deca su rekla da sam ja dobila stan, bili smo u šoku - prva je reakcija Maje na ovu radosnu vest. 

Kako je rekla za RTS, poslala je između 20 i 30 koverata. 

- Inače redovno uzimam račune. Još uvek nismo odlučili hoćemo li se seliti za Beograd  - zaključuje ona. 

Podsetimo, Maja je osvojila stan od 50,47 kvadrata u naselju Zemunske kapije. 

Prostrani bazen bio je popunjen sa više od tri miliona i dvesta hiljada koverata, a srećne dobitnike iz bazena u studiju izvukla je teniserka Olga Danilović. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)