KOJA JE CRVENA LINIJA ZA PRELAZAK NA ONLAJN NASTAVU? Ministar prosvete o zatvaranju škola i epidemiološkoj situaciji u obrazovnim ustanovama

Lj.B.

16. 11. 2020. u 19:09

NEMA razloga ni za paniku, ni za prelazak na onlajn nastavu. Škole su se pokazale kao najsigurnije mesto, a u pojedinim okruzima virus korona nije uopšte ušao u škole - rekao je Branko Ružić, ministar prosvete. - Imamo blagi porast zaraženih, ali ne treba to politizovati i paničiti.

КОЈА ЈЕ ЦРВЕНА ЛИНИЈА ЗА ПРЕЛАЗАК НА ОНЛАЈН НАСТАВУ? Министар просвете о затварању школа и епидемиолошкој ситуацији у образовним установама

Branko Ružić / Foto Tanjug

On podseća da roditelji sami mogu da odluče da im dete pohađa onlajn nastavu.

Na pitanje koja je to crvena linija kada će morati da se pređe na onlajn nastavu, Ružić kaže da postoje jasni protokoli i pravilnici koji se preduzimaju:

- Uvek će zdravstveni deo Kriznog štaba biti ovlašćen da predloži te mere. Zasada tog razloga zaista nema. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NA TARI POČINJE NAPLATA ZA VOZILA: Za dolazak automobilom 300 dinara