PRETPREMIJERA "DRŽAVNOG SLUŽBENIKA 2": Stiže na Superstar TV već ove subote

J. Banjanin

08. 10. 2020. u 22:45

POSLE veoma uspešne prve sezone, od 10. oktobra vikendom u 21.00 na Superstar TV, kao i od 17. oktobra vikendom od 20.00 na TV Pink počinje dugoočekivani nastavak kriminalističke serije "Državni službenik", koja donosi više akcije, zapleta i intriga.

ПРЕТПРЕМИЈЕРА ДРЖАВНОГ СЛУЖБЕНИКА 2: Стиже на Суперстар ТВ већ ове суботе

Foto: N. Skenderija

U prisustvu protagonista i autora serije večeras je u Dorćol placu pretpremijerno prikazana prva epizoda, koja, kao i poslednja, traje sat i po. Novih 12 epizoda, u produkciji "Telekoma Srbija" i Filma Danas, na male ekrane vraća uzbudljivu akciju isprepletanu sa već zamršenim životima agenata tajne službe i kompleksnim političkim previranjima. U priči punoj preokreta, senzacionalnih akcionih scena, ali i neočekivanih žrtava, najvažnije je samo jedno - bezbednost države bez obzira na cenu.

Milan Marić, koji tumači jednog od glavnih junaka, agenta Lazara Stanojevića, kaže da je namera celog tima koji je stvorio seriju bila da ne naprave nekog balkanskog Džejms Bonda, koji sa lakoćom rešava situacije i probleme. 

- Želeli smo da od tih agenata napravimo žive ljude kojima je ono čime se bave više od posla, a manje od života - kazao je Marić. 

Priča se nastavlja tamo gde se završila prva sezona: Lazar (Milan Marić) nije više u Službi, bori se sa sopstvenim demonima i izdajom supruge Ane (Vaja Dujović), ali kako se situacija zaoštrava, moraće da preuzme kontrolu. 

U Srbiji su raspisani vandredni parlamentarni izbori i počinje pojačana aktivnost stranih sila. Milojević (Nebojša Dugalić) pokušava da zadrži stvari pod kontrolom iako mu mnogi rade o glavi, pa i najbliži saradnici. U izbornoj kampanji aktivira se, uz rusku pomoć, i Srpski otadžbinski savez na čelu sa Smiljanom Vučetićem (Aleksandar Berček) koji dugo neće shvatiti da je iznenadni uspon njegove partije deo opasnog plana u kome je ugrožena bezbednost zemlje. 

Paralelno, nekadašnji regionalni rukovodioci službe umiru pod sumnjivim okolnostima i na meti su Bakračev (Radovan Vujović) i Milojevićev otac. Bakrač je u velikim životim preokretima koji utiču na njegovu pronicljivost i odlučivanje u poslu. 

U "Državnom službeniku" igraju Nenad Jezdić, Žarko Laušević, Marko Baćović, Milena Radulović, Marta Bjelica, Sonja Kolačarić, Ljubomir Bulajić i mnogi drugi kojima se u drugoj sezoni pridružuju Infar Mensur, Aljoša Vučković, Petar Benčina, Tanasije Uzunović, Nikola Rakočević. 

Autor serije Predrag Gaga Antonijević poslao je pozdrave iz daleke Kalifornije, a koautor i scenarista ponovo je Dimitrije Vojnov. Režiju nove sezone potpisuje uigrani dvojac reditelja - Miroslav Lekić i Ivan Živković. Snimanje je trajalo skoro četiri meseca i, kako smo čuli od ekipe, bilo je glumački i tehnički veoma zahtevno. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

GLOBALNO PREDGRAĐE U ĐARDINIMA:   Kolonijalnu izložbu Aleksandra Denića otvoriće Maja Gojković, ministar kulture