MINISTAR ĐORĐEVIĆ U SMEDEREVSKOJ PALANCI: Dnevni boravak Puž ponovo radi

J. I.

14. 10. 2020. u 10:21

DNEVNI boravak za decu, mlade i odrasle sa smetnjama u razvoju „Puž“ u Smederevskoj Palanci, koji je privremeno zatvoren zbog epidemije korona virusa, od danas ponovo radi.

МИНИСТАР ЂОРЂЕВИЋ У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ: Дневни боравак Пуж поново ради

Foto: Opština Smederevska Palanka

Ovo je tokom posete Smederevskoj Palanci najavio ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević

- Na osnovu preporuke Kriznog štaba Vlade Srbije, Ministarstvo je dalo odobrenje da ova ustanova počne sa radom. Ono što je bitno jeste da u uslovima pandemije, boravak korisnika bude kraći nego inače i organizovan u manjim grupama, kao i da se poštuju sve ostale zaštitne mere, kako bi se sačuvalo zdravlje korisnika - izjavio je ministar Đorđević.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)