STIGAO NALAZ OBDUKCIJE: Porodilja iz Niša je misteriozno preminula, a sada je njen muž saopštio ove informacije

V.N.

24. 09. 2020. u 20:26

OBDUKCIONI nalaz Dragane Savić (34) iz Niša, koja je preminula 24. avgusta, ubrzo nakon što je na svet donela zdravu bebu, preuzeo je juče njen suprug Boris.

СТИГАО НАЛАЗ ОБДУКЦИЈЕ: Породиља из Ниша је мистериозно преминула, а сада је њен муж саопштио ове информације

Foto. J. Ć.

On je za pojedine medije izjavio da je obdukcija pokazala da je bila zdrava i da mu i dalje nije jasno šta je uzrok njene smrti. Naveo je da u dokumentu piše šta su radili tokom obdukcije, kakvo je stanje organa i to da joj je srve stalo.

Obdukcija je rađena u Zavodu za sudsku medicinu, a suprug je rezultat preuzeo u niškoj Klinici za ginekologiju.

Mediji prenose i izjavu Bojana Lukića, direktora GAK, koji je, kako kaže, bio uključen u Draganin porođaj. On je ocenio da je obducentski nalaz manjkav.

- Iz njega proizilazi da nije imala nikakvih bolesti. Nije priložen zaključak obducentra, tako da nije objašnjeno zbog čega je nastupila njena smrt - ocenio je dr Lukić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!