OVO JE PORODILJA KOJA JE PREMINULA U NIŠU: Dragana je došla zdrava na porođaj

J.Ć.

26. 08. 2020. u 13:26

PORODILjA Dragana Savić (34) preminula je u ponedeljak u Kliničkom centru Niš

ОВО ЈЕ ПОРОДИЉА КОЈА ЈЕ ПРЕМИНУЛА У НИШУ: Драгана је дошла здрава на порођај

Foto: J. Ćosin

Informaciju da je preninula potvrdio je i Bojan Lukić, direktor Klinike za ginekologiju na KC Niš.

- Za nas je to iznenađenje, došla je zdrava na porođaj. Imali smo laboratorijsku potvrdu da su joj nalazi u redu. Sve je bilo uobičajeno, osim što je porođaj krenuo 4-5 nedelja pre termina - rekao je on i dodao:

- Proođaj je protekao normalno, beba je dobro. Međutim, dva-tri sata posle uočavamo da ona ima problem sa zgrušavanjem krvi. Cele noći smo se borili za njen život, ja sam bio neposredno uključen u njeno medicinsko zbrinjavanje. Međutim, završilo se loše - kaže Lukić.

Foto: J. Ćosin

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024