- Na velikoj vežbi u oktobru prikazaćemo nultu seriju PASARS-a kako pogađa ciljeve u vazduhu i „Pancir“ koji je svetski priznat sistem i koji je verovatno najbolji protivvazduhoplovni sistem na kratkom dometu, a koji je pokazao da može da gađa i po zemlji, tako da ne bi bilo pametno igrati se sa Vojskom Srbije - rekao je ministar odbrane Aleksandar Vulin u jutarnjem programu Televizije „Pink“ najavljujući predstojeću vežbu u prvoj polovini oktobra.

Komentari (5)

Polako

21.09.2020. 13:48

@Sashac - Ako ti je Ministar smesan, ne mogu da kazem da nije zalutao tu gde jeste, ali nije on bitan. Ako ti je smesna vojska Srbije onda si u veoma u zabludi i propustio si da shvatis znacaj cinjenice da je Srbija clanica Evroazije. Nisi ti svestan koliko je jaka vojska Srbije ali nije cilj da se bilo kome javno guraju prsti u oci. U situaciji u kojoj se Srbija nalazi stvari se moraju raditi vrlo pazljivo.

Miki Zg

21.09.2020. 21:05

U maju 1981. god. smo imali manevre JNA na Pešteru ( lično nisam sudjelovao-višak ) .Tada sam upoznao veliku mržnju ,nesnošnjivost poturica oko N.Pazara ,selo Rasno prema Srbima i naklonost prema Hrvatima ,SLO. ( vojni kamp 3 km od Sjenice ).Priroda na Pešteru nestvarna .