OD SUDIJE DO POSMATRAČA: Milica Kikanović, nastavnica u Medicinskoj školi, sva posvećena fudbalu

V. Mitrić

26. 08. 2020. u 14:54

MILICA Kikanović, ugledni nastavnik zdravstvene nege u Medicinskoj školi „Sveti Sava“ u Loznici, još pre 17 godina postala je fudbalski sudija, a pre osam godina dobila je zvanje prve kategorije, ponosna je na svaku utakmicu na kojoj je „delila pravdu“.

ОД СУДИЈЕ ДО ПОСМАТРАЧА: Милица Кикановић, наставница у Медицинској школи, сва посвећена фудбалу

Foto: V. Mitrić

U gradu, ali u čitavoj Srbiji, znaju je dudbakski sladokusci, od starih do najmlađih. Uvažavaju je kao vrsnog sudiju na terenu, ali i dostojanstvenu osobu u životu i vrsnog nastavnika u školi.

Foto: V. Mitrić

- Kako ne bismo bili ponosni na ovakvu kćerku kad je ljudi oko nas toliko poštuju, vole i obožavaju – kažu njeni roditelji Goca i Vlado, koji su je, od prvih trenutaka, u svemu, pa i u suđenju, zdušno podržali na čemu ime zahvalna „do neba“.

- Sudila sam do 2016.god. i u tih 13 godina bila sam na tadasnjem najvisem rangu za zene Srpskoj ligi 7 godina, došla sam na listu kao mahac – priča nam Milica, koja je u Super ligi sudila punu deceniju.

- Najznačajnije od svega je bilo finale kupa za žene 2014.god. , zatim inostrani turnir u Sloveniji 2012,kvalifikacije za Evropsko prvenstvo  2017, Finale kupa za muškarce Macvanskog okruga 2016.godine.

Foto: V. Mitrić

Po prestanku suđenja do danas Milica je delegat na prvoj i drugoj kadetskoj i omladinskoj ligi zapadne regije a od marta ove godine   počastvovana je zvanjem “posmatrača Super lige i Prve lige za žene”.

- Led je probijen tek sada za vikend (nije moglo pre zbog korone) na utakmici Zfk Zemun Zfk Vojvodina i utisci su fenomenalni -kaže Milica, srećna što je, opet, punim plućima u fudbalu, samo u drugoj ulozi.

Foto: V. Mitrić

Ovdašnjim ljudima nije više čudno kada vide Milicu u nekoj od uloga na stadionima, već im je neobično kada je nema. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima