POSETA MINISTRA ĐORĐEVIĆA: U Domu u Stamnici nema zaraženih

D. N.

05. 08. 2020. u 11:16

NIKO od 333 korisnika i 196 zaposlenih u Domu za decu i lica ometena u razvoju „Dr Nikola Šumenković“ do sada nije oboleo.

ПОСЕТА МИНИСТРА ЂОРЂЕВИЋА: У Дому у Стамници нема заражених

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Zoran Đorđević, obišao je Dom za decu i lica ometena u razvoju „Dr Nikola Šumenković“ u Stamnici, kako bi razgovarao sa rukovodstvom i zaposlenima o aktuelnoj epidemiološkoj situaciji.

- U ovoj Ustanovi nema zaraženih korisnika, ni zaposlenih osoba. Zaštitna oprema redovno se obezbeđuje, što ćemo nastaviti i u budućnosti. Uz kontinuiranu komunikaciju i preventivno delovanje možemo sprečiti pojavu i širenje virusa Kovid19 – izjavio je ministar.

Direktorka Doma u Stamnici, Ana Tomašević, napomenula je da od početka epidemije u ovoj ustanovi nema problema.

Na smeštaju imaju 333 korisnika i 196 zaposlenih. Direktorka je istakla da imaju dovoljne količine zaštitne opreme i da se pridržavaju instrukcija i sprovode preventivne mere.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024