VAŽNO OBAVEŠTENJE MUPA ZA SVE GRAĐANE: Pred nama su praznaici, evo šta obavezno treba da uradite pre polaska na put (VIDEO)

Novosti online

20. 04. 2024. u 11:20

MUP Srbije, oglasio se povodom nadolazećih praznika kada je obično zantno povećan broj putovanja. Iz nadležnih institucija savetuju nekoliko važnih stvari, koje je obavezno uraditi pre polaska na putovanje.

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ МУПА ЗА СВЕ ГРАЂАНЕ: Пред нама су празнаици, ево шта обавезно треба да урадите пре поласка на пут (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

- Pred nama su prvomajski i uskršnji praznici tokom kojih se očekuje povećan priliv naših i stranih građana na graničnim prelazima. Pre polaska na put proverite stanje na graničnim prelazima na internet stranici Ministarstva unutrašnjih poslova, i Auto-moto saveza Srbije.

Ako je gužva koristite alternativne granične prelaze. Pre polaska na put proverite važnost pasoša, a ako putujete svojim automobilom i rok važnosti saobraćajne i vozačke dozvole, kao i da li je registraciona nalepnica važeća u vreme putovanja - navedeno je u objavi MUP-a Srbije.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)