OVAKO NAPREDUJE POTRAGA ZA RUMUNKAMA U BEČU: Oglasila se austrijska policija povodom nestanka Danke Ilić

Novosti online

03. 04. 2024. u 09:32

DEVET dana traje agonija i potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je prošlog utorka nestala u naselju Banjsko polje kod Bora.

ОВАКО НАПРЕДУЈЕ ПОТРАГА ЗА РУМУНКАМА У БЕЧУ: Огласила се аустријска полиција поводом нестанка Данке Илић

Foto: Printskrin

Srpska policija detaljno je pregledala imanje na kome je poslednji put viđeno dete, ali i sve okolne kuće, podrume, napuštene građevine, kao i tunel koji je pronađen 10 metara od mesta nestanka, a koji je vodom snabdevao obližnji rudnik u Boru. 

U okviru potrage, vatrogasci su pretresli deponiju i kanale na Starom banjskom putu, koristeći sve resurse kako bi pronašli tragove koji bi mogli ukazati na to gde se dete nalazi.

U okviru istrage, pojavio se snimak devojčice u Beču koji je izazvao pažnju, budući da podseća na Danku. Bečka policija odmah je preduzela mere i uključila se u istragu.

Austrijska policija oglasila se o slučaju.

- Intenzivno se radi na slučaju Danke Ilić. Posebno se radi na utvrđivanju da li je devojčica sa snimka Danka Ilić. U toku su dalja veštačenja. Bečka državna kriminalistička policija vodi istragu i radi na utvrđivanju. Potraga za ženama sa snimka je u toku - istakli su iz austrijske policije.

BONUS VIDEO: SNIMAK IZ BEČA: Devojčica liči na nestalu Danku, radi se na identifikaciji

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)