SRBIJU OKOVAO DEBELI MINUS: U srpskom Sibiru 20 stepeni ispod nule!

Марија Стевановић
Marija Stevanović

22. 01. 2024. u 08:06

NAOBLAČENjE sa mešovitim padavinama, kišom i snegom uz lokalnu pojavu poledice, očekuje se u toku noći ponedeljak na utorak na severu i zapadu, a u utorak u ostalim krajevima Srbije.

СРБИЈУ ОКОВАО ДЕБЕЛИ МИНУС: У српском Сибиру 20 степени испод нуле!

Foto: Tanjug

U  celoj Srbiji temperature su jutros ispod nule, a u 7 sat najhladnije je bilo u Sjenici, gde je izmereno 20 stepeni ispod nule.

Posle nje, najhladniji su Požega i Kuršumlija, gde je minus 12, zatim Valjevo gde je 11 stepeni ispod nule.

Najtopliji je Beograd sa 3 stepeni ispod nule, zatim Niš, Zrenjanin, Novi Sad, Leskovac gde je za jedan stepen hladnije.

Kako navodi RHMZ, početkom sedmice očekuje nas umeren, lokalno i jak jutarnji mraz.

- Danas u većem delu Srbije očekuje se umeren, a u centralnim, južnim i istočnim krajevima lokalno i jak mraz, od -11 do -4°S, dok se u utorak umeren do jak mraz očekuje još na jugozapadu, jugu i istoku Srbije. Usled topljenja snega u toku dana i zaleđivanja mokrih površina u noćnim satima, očekuje se i poledica - navodi se u najavi RHMZ-a.

Foto: Printscreen/RHMZ

Naoblačenje sa mešovitim padavinama, kišom i snegom uz lokalnu pojavu poledice, očekuje se u toku noći ponedeljak na utorak na severu i zapadu, a u utorak u ostalim krajevima Srbije.

- Od srede, 24. januara, doći će do slabljenja jutarnjih mrazeva i porasta dnevne temperature u svim krajevima - kažu u RHMZ-u.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024