ZUBATO SUNCE, A ONDA SLEDI PROMENA I NEĆE VAM SE SVIDETI: Vremenska prognoza za ponedeljak, 27. novembar

Novosti online

27. 11. 2023. u 01:00

REPUBLIČKI hidrometeorološki zavod dao je najnoviju vremensku prognozu za naredni period.

ЗУБАТО СУНЦЕ, А ОНДА СЛЕДИ ПРОМЕНА И НЕЋЕ ВАМ СЕ СВИДЕТИ: Временска прогноза за понедељак, 27. новембар

Foto: Novosti/Tanjug

VREME U SRBIJI

U Srbiji jutro pretežno vedro i hladno sa slabim i umerenim mrazem, a u planinskim predelima istočne Srbije oblačno uz provejavanje slabog snega.

Tokom dana umereno oblačno, suvo i malo toplije sa sunčanim intervalima. Posle podne i krajem dana na severu i zapadu, a tokom noći i u centralnim krajevima postepeno naoblačenje, koje će mestimično usloviti kišu, a u brdsko-planinskim predelima sneg.

Tokom noći lokalno je moguća i pojava kiše koja će se lediti pri tlu, saopštio je RHMZ.

Vetar slab i umeren, na istoku i jak, zapadni i jugozapadni, posle podne i uveče u skretanju na južni i jugoistočni pravac. Jutarnja temperatura od -8 do 0, najviša od 4 do 11 stepeni.

VREME U BEOGRADU

U Beogradu jutro pretežno vedro i hladno, na širem području grada sa slabim mrazem.

Tokom dana umereno oblačno, suvo i malo toplije sa sunčanim intervalima. Uveče postepeno naoblačenje koje će tokom noći usloviti slabu kišu.

Vetar slab i umeren, jugozapadni, a uveče u skretanju na jugoistočni pravac. Jutarnja temperatura od -3 do 0, najviša dnevna oko 11 stepeni.

PROGNOZA ZA NAREDNE DANE

U Srbiji u utorak oblačno i vetrovito u nižim predelima sa kišom i snegom, a na planinama sa snegom, dok je lokalno moguća i pojava kiše koja će se lediti pri tlu.

U sredu umereno do potpuno oblačno, pre podne još ponegde na jugu i istoku sa slabim padavinama, a posle podne suvo uz razvedravanje.

U četvrtak promenljivo oblačno i malo toplije, uveče na severu sa kišom.

Od petka umereno do potpuno oblačno. U petak toplo, mestimično sa kišom, a od subote malo hladnije, u nižim predelima sa kišom i snegom, a u brdsko-planinskim predelima sa snegom.

sputnikportal.rs

BONUS VIDEO - RUSKA PACIFIČKA FLOTA: Izvođenje vežbe odbrane Severnog morskog puta

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo