LEGLO OPASNIH PASA U NIŠU: Napao trudnicu i krvoločno ubio njenog psa

Novosti onlajn

17. 10. 2023. u 12:32

U NIŠU se prethodnog dana odvila drama u kojoj je povređena trudnica D. Ž. i ubijen njen ljubimac. Naime, tokom šetnje sa svojim psom, trudnicu u osmom mesecu napao je opasan pas.

ЛЕГЛО ОПАСНИХ ПАСА У НИШУ: Напао трудницу и крволочно убио њеног пса

Ubijeni pas, Foto: Novosti

Njenog ljubimca je veliki crni pas napao i usmrtio, a zatim odneo u svoje dvorište. Nesrećna devojka je pokušala da ga odbrani pri čemu je pala i zadobila lakše povrede. Prateći krvoločnog psa do vlasničke kuće, zatekla je jeziv prizor. U dvorištu je videla veliki kavez sa drugim psima.

- Tu smo našle psa koji Đinu nije ispuštao iz usta i trčao je sa njom u nekom velikom kavezu. Oko njega i nas se pojavilo još nekoliko pasa koji su lajali i delovalo je kao da slave plen. Zamolila sam stariju ženu, koja se predstavila kao njihova vlasnica, da uđe u kavez i da nekako izvuče Đinu, što je ona jedva uradila. Kad sam uzela Đinu u naručje trčeći sam je odnela u veterinarsku ambulantu - izjavila je uznemirena devojka za "Večernje novosti".

Trudnica i beba su dobro, uz par manjih posekotina. Gubitak ljubimca na ovako tragičan način je trauma, a ova hrabra devojka želi reakciju odgovornih i dugoročno rešenje ovog pitanja.

- Dokle će opasni psi slobodno šetati u našoj zemlji bez adekvatne opreme? Ovde ne govorimo o korpi, što bi bilo normalno, već o najobičnijem povocu. Neverovatno je dokle ćemo trpeti teror neodgovornih vlasnika? Otvoreni kavez iz koga opasni i krovoločni psi mogu da ulaze i izlaze kad god požele, pa to nema nigde - zaključuje D. Ž., koja je želela da ostane anonimna, ali čije ime je poznato redakciji.

Stanovnici Niša ističu da im je poznato ko je vlasnica ovih krvoločnih pasa i da oni vrlo često slobodno šetaju u popodnevnim satima u okolini bedema pored Nišave.

BONUS VIDEO: 

TO MOGU SAMO NOVOSTI: Za vrh novinarstva, vrh najviše zgrade!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu