VLASNIK "NOVOSTI": Ponosan sam na zaposlene, sačuvali smo ono po čemu nas čitaoci posebno cene

Novosti online

15. 10. 2023. u 21:48

VLASNIK "Večernjih novosti" Boban Rajić izjavio je da su 70 godina postojanja "Večernjih novosti" godina velika obaveza da nastavimo da trajemo i radimo još kvalitetnije.

ВЛАСНИК НОВОСТИ: Поносан сам на запослене, сачували смо оно по чему нас читаоци посебно цене

Foto: D. Milovanović

- Izuzetno sam počastvovan što u sastavu društva "Media 026" iz Smedereva danas imamo novinsku kuću koja slavi 70 godina postojanja. Naročito me raduje činjenica da su "Večernje novosti" u teškim i izazovnim vremenima, koje su deo naše istorije, uspele da sačuvaju ono po čemu nas čitaoci posebno cene i svakodnevno odaju poverenje kupujući najbolji srpski list - "Večernje novostgi". Uspeli smo u svom cilju da u svakom trenutku blagovremeno tačno i istinito prenesemo informaciju do svakog našeg čitaoca i nadam se da ćemo zajedno i u vremenu koji je ispred nas ostati na istom kursu - kazao je Rajić.

Kako ističe, menadžment "Večernjih novosti", na čelu sa direktorkom Oliverom Anđelković i glavnim i odgovornim urednikom Miloradom Vučelićem, svakodnevno radi na stvaranju boljih uslova za rad, povećanju ličnog dohodka svakog pojedinca.

- Nadam se da ćemo od naredne godine imati značajan broj novih kolega koji će nam pomoci da odgovorimo na najbolji način svim tržišnim izazovima. Zaposleni u "Večernjim novostima" treba da znaju da sam ja ponosan na njih. Sedamdeset godina postojanja "Večernjih novosti" je velika obaveza da nastavimo da trajemo i radimo još kvalitetnije - konstatovao je Rajić.

Foto: Novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RED SUNCA, PA RED OBLAKA: Kakvo vreme možemo očekivati danas?