OVO NIJE POSLEDNJI POZDRAV, JER MI SE OD BRATA JUNAKA NE OPRAŠTAMO: Potresne čitulje za Stefana Nedeljkovića, ubijenog Srbina sa Kosmeta

Novosti onlajn

01. 10. 2023. u 08:10

MUČKI ubijeni Srbi sa Kosova i Metohije biće sahranjeni danas. Večna kuća Stefana Nedeljkovića biće u Vrnjačkoj Banji, u centralnoj Srbiji, dok će Igor Milenković biti sahranjen u selu Graničane kod Leposavića. Bojan Mijailović takođe će danas biti ispraćen na večni počinak na gradskom groblju u Leposaviću.

ОВО НИЈЕ ПОСЛЕДЊИ ПОЗДРАВ, ЈЕР МИ СЕ ОД БРАТА ЈУНАКА НЕ ОПРАШТАМО: Потресне читуље за Стефана Недељковића, убијеног Србина са Космета

Foto: Novosti

Porodica i prijatelji potresnim čituljama u našem listu opristili su se od Stefana Nedeljkovića. 

"Dani puni tuge ne mogu izbrisati uspomene i sećanje na tebe. Ostala je tvoja dobrota, najveće srce i ljubav koju si nam pružio. S velikim ponosom čuvaćemo sećanje na tebe", napisano je u čitulji porodice Stefana Nedeljkovića. 

Foto: Novosti

"Brate naš, ti nisi pravio hiljade koraka u grudima, već jedan. Samo jedan izvan sebe koji te je odneo od nas u večnost. Koračaj u večnosti i pronađi... Anđeli s tobom, a ti u našim srcima", između ostalog je navedeno u čitulji koju su za Stefana dali prijatelji. 

Foto: Novosti

"Ovo nije poslednji pozdrav, jer se mi od brata junaka ne opraštamo, ovo je krik koji izaziva bol zbog izgubljenog brata. Primer si nam svima, svojom misijom, delom, životom! Vole te tvoja braća", stoji u jednoj od čitulja. 

Foto: Novosti

Podsetimo, porodice ubijenih Srba tela svojih najmilijih dobile su tek juče, nešto posle dva sata, pet dana nakon njihove smrti.  

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)