DANAS NAJVRELIJI DAN U SRBIJI: U ovim delovima i do 40 stepeni - uveče sledi obrt

Novosti online

13. 07. 2023. u 09:10

U SRBIJI u četvrtak sunčano i vrelo. Posle podne povećanje oblačnosti, a pred kraj dana i tokom večeri u severnim, tokom noći i u centralnim i zapadnim predelima očekuje se pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom, uz osveženje.

ДАНАС НАЈВРЕЛИЈИ ДАН У СРБИЈИ: У овим деловима и до 40 степени - увече следи обрт

Foto: D.Milovanović

Biće uslova da ponegde bude i jačih grmljavinskih oluja sa gradom, naročito u Vojvodini. Duvaće slab do umeren jugozapadni vetar, krajem dana i tokom večeri u skretanju na pojačan severozapadni, prolazno na udare i jak.

Jutarnja temperatura od 16 do 24°C, maksimalna dnevna od 34°C u Bačkoj do 40°C na jugoistoku Srbije.

U Beogradu u četvrtak sunčano i vrelo. U toku večeri i noći biće uslova za lokalne pljuskove sa grmljavinom, uz osveženje, a na širem području grada i za kratkotrajne grmljavinske oluje.

Duvaće slab do umeren jugozapadni vetar, krajem dana i tokom večeri u skretanju na pojačan severozapadni, prolazno na udare i jak. Jutarnja temperatura 24°C, maksimalna dnevna 38°C.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima