TURSKI AMBASADOR U BEOGRADU ZAHVALIO SE NEMANJI: Sprečio nesreću i spasio turske državljane

Novosti online

17. 06. 2023. u 17:41

AMBASADOR Republike Turkiye u Republici Srbiji Hami Aksoj (Hami Aksoyy) izrazio je zahvalnost Nemanji Bogosavljeviću što je sprečio nesreću i tako spasao život turskih državljana, javlja Anadolija.

ТУРСКИ АМБАСАДОР У БЕОГРАДУ ЗАХВАЛИО СЕ НЕМАЊИ: Спречио несрећу и спасио турске држављане

Foto: Printscreen/RTS

-Zahvaljujemo se Nemanji što je sprečio nesreću i spasao život naših državljana", naveo je Aksoj na Tviteru te podelio poruku ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Gorana Vesića.

Vesić je u poruci na društvenim mrežama opisao šta se ustvari desilo.

"Heroj Nemanja! Nemanja Bogosavljević je primetio rano jutros oko 06.00 sati da je jedan stub mosta na Zapadnoj Moravi između Mrčajevaca i Slatine nestabilan. Odmah je obavestio saobraćajnu policiju. Primetio je autobus pun turskih državljana kako ide prema mostu i pored toga što je saobraćaj vozilima preko tri tone preko ovog mosta zabranjen od novembra prošle godine. Preprečio je put kolima autobusu i sprečio da pređe most. U međuvremenu je stigla saobraćajna policija i isključila autobus iz sabraćaja. Desetak minuta kasnije, na njihove oči, most se urušio. Nemanja je sprečio veliku tragediju i pravi je heroj!", objavio je Vesić.

NEMANjA SPASAO TURSKE RADNIKE

Snimak rušenja mosta u Mrčajevcima uznemirio je jutros građane Srbije, a onda su saznali da se iza njega krije i jedan herojski čin.

Autor tog videa, Nemanja Bogosavljević, alarmirao je saobraćajnu policiju da je most pred rušenjem i samo nekoliko minuta prije nego što je uključio kameru, spasao radnike iz Turkiye koji su se preko njega zaputili.

(Anadolija)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

KAKO DANAS IZGLEDA ZORAN VANEV: Od Južne pruge do Švice (FOTO)