Koje Google aplikacije su dostupne na Huawei telefonima?

Novosti online

15. 06. 2023. u 16:03

SVI korisnici Huawei pametnih telefona će od sada moći lako i jednostavno da skidaju apsolutno sve aplikacije na svom telefonu sa AppGallery prodavnice.

Које Google апликације су доступне на Huawei телефонима?

Foto: Novosti

AppGallery je zvanična platforma za distribuciju aplikacija na Huawei uređajima. Pošto spada u top tri aplikacije na globalnom tržištu, AppGallery nudi ogromnu ponudu aplikacija u više od 170 zemalja i regiona, za preko 580 miliona aktivnih korisnika na mesečnom nivou.

Veoma jednostavan pristup omogućen je ka svim popularnim aplikacijama poput aplikacija Google, Gmail, Google Marѕ, Google Tranѕlate, Google Dosѕ, Google Newѕ, Google Ѕheetѕ, Google Earth, Google Rhotoѕ, Google Drіve, Drorboh. Korisnici će sada lako skidati i koristiti poznate aplikacije kao što su YouTube, Instagram, TikTok, Facebook, Whatsapp, Viber, Airbnb, Canva, CapCut, Duolingo, HBO Max, kao i aplikacije svojih omiljenih medija gde će moći da prate sva aktuelna dešavanja. AppGallery istovremeno nudi i globalno popularne aplikacije, ali uz saradnju sa programerima širom sveta donosi i brojne lokalne aplikacije, kao što su aplikacije različitih prodavnica, banaka ili aplikacija za gradski prevoz. Sve ove aplikacije, kao i mnoge druge dostupne su kroz samo dva klika, direktno sa AppGallery.

Foto: Novosti

Kako radi AppGallery u praksi?  

Odmah nakon što otvorite AppGallery koji se već nalazi na vašem pametnom Huawei telefonu, videćete sve popularne aplikacije izdvojene. Kada pritisnete install prve željene Google aplikacije, uz skidanje te aplikacije skinuće se i Gbox, aplikacija treće strane koja je tu da omogući lako i neometano skidanje svih Google aplikacija sa  AppGallery prodavnice.

Nakon toga će se sve ostale aplikacije skidati u sekundi, jednim klikom, bez dodatnog skidanja Gbox-a. Kada budete želeli da skinete neku Google aplikaciju i pristupite svom Google nalogu, kao i na svim ostalim pametnim telefonima, potrebno je da unesete podatke za svoj Google nalog, nakon čega ćete moći jednostavno da ga koristite.

Foto: Novosti

Sigurnost korisnika kao imperativ Huawei kompanije

Sve aplikacije na AppGallery testirao je Huawei i mogu se slobodno i sigurno koristiti. AppGallery pruža sistem bezbednosti i zaštite celog ciklusa, koji uključuje verifikaciju pravog imena programera, proces pregleda u četiri koraka, kao i zaštitu za preuzimanje i instalaciju.

Na ovaj način, AppGallery postaje pravi "one-stop-shop" iz kojeg korisnici mogu preuzeti sve željene aplikacije sa jednog mesta. Zbog ove funkcionalnosti, softverske prepreke u korišćenju Google aplikacija, koje su zabrinjavale Huawei korisnike, sada su izostale, a korisničko iskustvo je unapređeno na najviši nivo.

Huawei P60 Pro – kombinacija umetnosti i tehnologije

Huawei je 9. maja u Minhenu evropskom tržištu predstavio nove vrhunske uređaje i seriju novih inovativnih flagship proizvoda. Jedan od predstavljenih pametnih telefona nove generacije je i Huawei P60 Pro - broj jedan u domenu fotografije sa najvišim rezultatom u istoriji Dxomark-ovog rangiranja.

Karakteristika koja je odmah privukla najviše pažnje publike je unikatni estetski dizajn ovog novog gedžeta. Naime, Huawei P60 Pro dolazi u dve varijante, elegantnoj crnoj i Rococo Pearl beloj varijanti, koja je posebno upečatljiva po zadnjem panelu koji sadrži prah prirodnih minerala i unikatne, ručno izrađene šare biserne teksture, tako da ne postoje dva identična uređaja – svaki je jedinstven.

Međutim, Huawei P60 Pro ne pravi kompromis između vrhunske estetike i odlične izdržljivosti, tako da dolazi opremljen zaštitnim Kunlun panelom, koji unapređuje čvrstinu stakla, kao i otpornost na oštećenje pri padu, a otporan je na vodu i prašinu, što potvrđuje IP68 sertifikat.

Karakteristika koja je posebno obradovala ljubitelje fotografije jeste vodeći sistem kamera, koji nosi naziv “Eye of Light” – u pitanju je grupa sočiva koja se sastoji iz glavne Ultra Lighting kamere čija je rezolucija 48 megapiksela, a pored nje su tu i periskopska kamera iste rezolucije, kao i ultraširokougaona kamera rezolucije 13 megapiksela.

Takođe, zahvaljujući otvoru blende koji se podešava u skladu sa uslovima osvetljenja, sada je lakše nego ikada kreirati oštre i pregledne fotografije bez obzira na doba dana i ambijent. Pored toga, sistem kamera je dizajniran tako da podseća na tradicionalni foto-aparat, pa tako postaje interesantni vizuelni detalj na zadnjem panelu uređaja.

Huawei P60 Pro ima bateriju kapaciteta od 4815 mAh, koja je podržana žičanim Huawei SuperCharge punjačem od 88W, ali i bežičnim brzim punjenjem od 50W i bežičnim obrnutim punjenjem od 7.5W, što obezbeđuje optimalno funkcionisanje do čitava dva dana.

Kada se uzme u obzir estetki dizajn, izdržljivost uređaja, kapacitet baterije i dostupnost velikog broja aplikacija preko AppGallery, sa sigurnošću se može reći da je lansiranjem ovog flagship-a Huawei potvrdio lidersku poziciju na tržištu potrošačke elektronike i ostao posvećen kontinuiranim inovacijama i otvaranju vrata digitalnog sveta svakom pojedincu, porodici i organizaciji.

AppGallery: čitav spektar funkcionalnih aplikacija

Kao što je to obično slučaj sa Huawei pametnim telefonima, novi Huawei P60 Pro stiže sa čitavim spektrom funkcionalnih aplikacija. Kao treća po veličini prodavnica aplikacija na globalnom nivou, AppGallery stekla je reputaciju skladišta hiljada aplikacija, i Huawei korisnici znaju da je među njima mnogo svetski vodećih naslova. Na AppGallery korisnici Huawei pametnih telefona mogu pronaći 18 visokokvalitetnih i bogatih kategorija, koje pokrivaju vodeće svetske i lokalne aplikacije, uključujući navigaciju i transport, vesti, društvene mreže, finansije, zabavu i druge. AppGallery je dostupna u više od 170 zemalja i regija sa preko 580 miliona aktivnih korisnika mesečno na globalnom nivou i 6 miliona registrovanih programera.

Aplikacije Google Chrome, Gmail, YouTube, Google Maps, Google Mets, Google docs su dostupne na AppGallery i na Huawei P60 Pro na jedan klik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)