ODBOJKAŠKE LEGENDE NA SAHRANI: Velikani se oprostili od ćerke Dragana Kobiljskog (FOTO)

Novosti Onlajn

06. 05. 2023. u 13:26

ĆERKA odbojkaškog trenera Dragana Kobiljskog, Ema K., nastradala je u krvavom piru trinaestogodišnjeg Koste K. koji je u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' ubio osmoro svojih vršnjaka i radnika obezbeđenja, pre nego što je uhapšen.

ОДБОЈКАШКЕ ЛЕГЕНДЕ НА САХРАНИ: Великани се опростили од ћерке Драгана Кобиљског (ФОТО)

Foto ATAImages

Danas se veliki broj ljudi, porodice i prijatelja, kao i Eminih drugova i drugarica okupio na Centralnom groblju kako bi se poslednji put oprostili od nje. Velika kolona se formirala ispred kapele, a njeni školski prijatelji su zajedno ušli kako bi joj rekli poslednje zbogom, svako sa po cvetom u ruci.

Foto ATAImages

Između ostalog, na sahrani se nalaze i velikani srpske i svetske odbojke, Aleksandar Atanasijević i Aleksandar Boričić, predsednik evropske odbojkaške federacije.

Osim njih dvojice, sahrani prisustvuje i nekadašnji vaterpolista Danilo Ikodinović, kao i predstavnici odbojkaškog kluba Zalau, u kom je radio Dragan Kobiljski.

Foto ATAImages

Tokom opela, viđene su potresne scene, a otac Dragan je sve vreme, tokom primanja saučešća, držao u ruci plišanog medveda, kog je volela njegova ćerka Ema.

Saučešće su izjavili i deca i iz škole "Vladislav Ribnikar", koji su na sahranu doneli bele vence.

BONUS VIDEO: ISPRAĆAJ ĆERKE DRAGAN KOBILjSKOG - Povorka nema i skrhana od bola

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije