DRES NIKOLE JOKIĆA PRODAT ZA SKORO TRI MILIONA DINARA: Na donatorskoj večeri skupljene pare za tri porodice sa juga Srbije

Novosti online

05. 04. 2023. u 16:37

NA prvoj donatorskoj večeri koju je organizovala Fondacija Humana srca prikupljeno je ukupno 17 miliona dinara, koji će biti namenjeni za tri socijalno ugrožene porodice iz Dimitrovgrada, Vlasotinca i Leskovca.

ДРЕС НИКОЛЕ ЈОКИЋА ПРОДАТ ЗА СКОРО ТРИ МИЛИОНА ДИНАРА: На донаторској вечери скупљене паре за три породице са југа Србије

Media Relations Specialist

Ovaj događaj, organizovan povodom obeležavanja prve godišnjice rada Fondacije, ujedinio je više od 300 ljudi velikog srca, koji su tokom humanitarne aukcije izlicitirali 28 predmeta i usluga, i time obezbedili nove temelje za lepšu budućnost porodicama Mladenov, Stojanović i Mitrović.

Apsolutni rekord na licitaciji postigao je dres Nikole Jokića koji je prodat za blizu tri miliona dinara. Dres koji su potpisali svi igrači FK Crvena zvezda izlicitiran je za 703.650 dinara, a paket putovanja na utakmice FK Partizan za 586.400 dinara.

Porodica Mladenov iz Dimitrovgrada dobiće novac za renoviranje i opremanje kuće, dok će porodici Stojanović iz Vlasotinca biti kupljen novi dom. Mitrovićima iz Leskovca biće otplaćeni svi dugovi za struju i renovirana i opremljena kuća.

Media Relations Specialist

 


Na donatorskoj večeri objavljeno je i da će od svake kupljene karte za premijeru predstave "Bez nje", koja je zakazana za 26. april, u Akademiji 28, biti donirano 100 dinara za porodice kojima pomaže Fondacija.

Media Relations Specialist

 

Ova Fondacija osnovana je 4. aprila prošle godine sa ciljem da pomogne najranjivijim društvenim grupama. Rad je usmeren prvenstveno na porodice u unutrašnjosti Srbije, na sela, varošice, slabije razvijene opštine i gradove.

Media Relations Specialist

 

Na aukciji su bili i potpisani košarkaški dresovi Nemanje Nedovića, Luke Vildoze, Alekseja Pokuševskog i Filipa Petruševa, potpisan dres Rikarda Gomeša - FK Partizan, lopta koju su potpisali igrači FK Crvena zvezda, postava 2018-2019,potpisane trkačke rukavice Dušana Borkovića, zatim set za mikado "armani", "šanel" ogrlica i broš, torba "kristian dior", paket etno proizvoda iz Blaca, set za čaj i kafu "ričard ginori", haljina, nakit i šolje ateljea Zabunović, slike porodice Mladenov i Stojanović...

Media Relations Specialist

 

Donatorskoj večeri prisustvovale su i poznate ličnosti: pevač Saša Matić, košarkaš Nemanja Nedović i manekenka Mina Milutinović, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, fudbaleri FK Partizan, novinarka Biljana Obradović, automobilista Dušan Borković, glumac Rade Ćosić, muzičar Dejan Petrović, TV lice Martina Vrbas, Danijela Karić Mileusnić i Ivan Mileusnić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ROLAN GAROS UVEO VELIKU PROMENU: Novak Đoković je oduševljen!