Ovo su najpopularniji honorarni poslovi na našem tržištu

Novosti onlajn

20. 02. 2023. u 13:00

HONORARNI poslovi postaju sve popularniji jer pored fleksibilnog radnog vremena mogu doneti i dobru zaradu.

Ово су најпопуларнији хонорарни послови на нашем тржишту

Foto: freepik.com

Plaćanje se za ove poslove uglavnom obračunava po satu. Njih uglavnom rade mladi koji žele da steknu prva radna iskustva. Kako je dodatna zarada uvek dobrodošla honorarni poslovi su uvek dobra opcija i za sve one koji već imaju posao.

Honorarni poslovi mogu se raditi i od kuće, izbor zavisi od vaših kvalifikacija i ambicija. Potrebno je jednostavno da odaberete posao koji vam najviše odgovara. Evo koji su honorarni poslovi popularni na našem tržištu rada.

Stalna potreba na tržištu rada za prodavcima i radnicima u ugostiteljstvu

Poslednjih godina najčešća pozicija koja je bila ponuđena u oglasima za one sa srednjom stručnom spremom ili za one koje traže honorarni posao zasigurno jeste prodavac. Bilo da se radi o većim marketima, prodavnicama garderobe ili u poslastičarnicama i objektima gde se prodaje hrana.

Za rad na prodaji sladoleda i kolača potrebna vam je sanitarna knjižica, poslodavci nude oko 500e mesečno za nepuno radno vreme. Tu su poslovi u prodavnicama garderobe u većim tržnim centrima gde ste plaćeni po satu i birate koliko radnih sati nedeljno ćete ostvariti (od 20 do 40).

Ovo je naročito povoljna opcija za studente koji posao mogu uskladiti sa svojim obavezama na fakultetu. Pored ovih poslova često su tražene hostese ili radnici na recepciji.

Deklarisanje proizvoda i rad u magacinu

U Beogradu i okolini postoji veliki broj firmi i magacina koji imaju stalnu potrebu za dodatnim radnicima. Poslove deklarisanja proizvoda, pakovanje farmaceutskih proizvoda ili rad u magacinu, gotovo uvek možete pronaći među oglasima.

Rad se plaća po satu, radi se u dve smene, prevoz je organizovan. Ovi poslovi su dobro rešenje ukoliko vam privremeno treba dodatan izvor zarade ili dok tražite stalan posao. Satnica se kreće od 250 do 350 dinara u zavisnosti od vrste posla.

Sve traženiji mladi ljudi za rad na administrativnim poslovima

Na tržištu rada sve je više oglasa u kojima se traže mlade i odgovorne osobe za obavljanje administrativnih poslova. Ovo je odlična prilika za osobe koje su završile srednju školu ekonomskog usmerenja ili za one koji pored studija žele i nešto da zarade.

Traži se poznavanje rada na računaru, organizovanost i odgovornost. U zavisnosti od dogovora možete biti plaćeni po satu (oko 300 dinara) ili raditi za fiksnu platu koja može iznositi između 50.000 i 80.000 dinara, što je sasvim pristojna zarada.

Jednim klikom možete dobiti priliku da steknete iskustvo, ali i da dodatno zaradite

Svi koji tragaju za honorarnim poslom na internetu mogu pronaći aktuelne oglase za sve honorarne poslove.

Uz to na raspolaganju vam je napredan tip pretrage oglasa koji omogućuje da filtrirate ponudu poslova, pa tako možete odabrati tip zaposlenja, mesto rada, stručnu spremu, kao i visinu zarade.

Imajte u vidu da se honorarni poslovi mogu odnositi i na rad od kuće što pruža dodatnu fleksibilnost i odlične uslove za rad u poznatom okruženju.

Vreme je da preuzmete nešto za sebe i pronađete idealan posao koji će vam pored dobre zarade doneti i druge benefite.

Srećno u potrazi za poslom!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)